2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095435 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر حسن فیروزی دوست منوو عمل کرده و خیلی خوب شده. بینی اش گوشتی بودو و نصغ صورتشو گرفته بود. ولی الان بینی اش اونقدر خوب شده که دلم می خواد برم عمل کنم پیشش 

کاراشو می تونین توی سایتش بیینینhttps://dr-firoozi.com/

سلام دوستان من خیلی سال قبل بینیمو عمل کردم ولی الان دوباره بزرگ شده میخوام مجدد عمل کنم بین دکتر احمدی و ایلخانی کدوم بهتره.بینیم گوشتیه و اصلا نشون نمیده قبلا عمل کردم ایراد نداره فقط بزرگه.اگه کمکم کنید ممنون میشم

ن جانم نزدم الانم باردارم میشه زد یعنی

نه دیگه 

اون موقع که نبودی باید میزدی 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
سلام دوستان من خیلی سال قبل بینیمو عمل کردم ولی الان دوباره بزرگ شده میخوام مجدد عمل کنم بین دکتر اح ...

ایلخانی رو نمیشناسم احمدی رو برو مشاوره بهت میگه میتونه ترمیم کنه یا نه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

تو رو خدا اشتباه منو نکنید یه دکتر درست و حسابی پیدا کنید من که گند زدم به زندگیم و قیافم خدا ذلیلش کنه دکتر ایرج علی اکبری رو دماغمو کج کرده از یه طرفم تیغشو باز گذاشته اگه خراب کرد دکتر دماغتونو زیر دوسال شکایت کنید تا نتیجه بگیرین من نکردم الان دارم میدووم دنبالش اعتمادبه نفسمی از دست دادم همه دکترام ۳۰میلیون  ازم برا ترمیم میخوان اینایی که اینجا یا تا پیجش تعریف الکی میکنن همه زر میزنن بخدا پیجشم عکسا مال خودش نیست کافیه برید مطبش ببینید چقدر شکایتی داره ولی چون پارتیش زیاده راحت گنداشو جمع میکنه 

یعنی بعد چند سال بینیمون دوباره بزرگ میشه؟ 

من تقریبا ۲۳ سال قبل عمل کردم.همون موقع هم بینی من کوچک نشد فقط صاف کردن و ایرادای شکلیش رو گرفتم آخه اون زمان هنوز انقدر عمل بینی زیاد نشده بود.منم بینیم گوشتی بود ولی در کل ازش راضی بودم الان چند ساله که از نیمرخ بزرگیش قشنگ مشخصه البته اینکه گونه هام هم گود رفته این حالت رو تشدید میکنه.کاش میشد همراه با عمل بینی تزریق چربی هم به گونه انجام بدم

مطب گردي : دكتر عامري

خب از اينجا شروع كنيم كه راحت ميتونيد نوبت بگيريد ، من روز قبل زنگ زدم و بهم نوبت دادن ، از ساعت ٥ تا ٨ شب هر روز هستن ، به جز پنجشنبه و تعطيلات 

من ساعت ٧ نوبت داشتم و حدس ميردم نمونه نتونم ببينم به خاطر همين زود رفتم ولي خب زود رسيدم ساعت سه و نيم بود و از اونجايي كه هوا هم سرد بود تصميم گرفتم برم مطب دكتر احمدي تا نمونه بيشتر ببينم ، تقويبا با ماشين زير ده دقيقه راهشه....

من دير برگشتم مطب دكتر عامري و واقعا هيچ نمونه اي نبود (در ادامه توضيح ميدم)

فقط چند تفر برا مشاوره بودند 

سه تا البوم نمونه كار بود كه مشخص بود خيلي قديميه

با يكي از مراجعه كننده ها شروع كردم به صحبت كه ببينم از دكتر چيزي ميدونند كه گفتند خواهرم چندسال پيش با دكتر عمل كرده و اصلا راضي نيست ، بينيشون برگشته ، دو تا داداشامم عمل كرده راضي نيستند ، ولي الان برا پسرخالم اومديم😐😐

گفتم اگه راضي نيستيد چرا ميان

گفت اخه تنفس كارش عاليه 😐😐 با خودم گفتم اين كه نشد دليل خب

بيني منشي هم خود دكتر عمل كردن كه فوق العاده طبيعي و معمولي بود ، حس كردم نوكش يكم افتادگي هم داره

خلاصه رفتم پيش دكتر از بينيم و دوره نقاهت و هزينه عمل گفتن

نظرشون مثل بقيه دكترا بود

همه يه نظر يكسان دارن

هزينه هاشون از ١٣ شروع ميشه با ٢ هزينه كلينيك افرا كه كلا از پايه ١٥ تومن در نظر بگيريد.

تو مطب دكتر احمدي يه خانمي و ديدم كه بيني خيلي كوچيكي داشتن و از دكتر احمدي اين عمل انتظار نميرفت كه فهميدم با دكتر عامري عمل كردن ، همونجا يكم خورد تو ذوقم

من خودم زياد نتونستم به دكتر اعتماد كنم و از ليستم خط خورد

نكته :::: وقت عمل زود ميدن و حتي تلفني هم ميتونيد اوكي كنيد 

٥٠ هزينه ويزيتشونه

ساعت ٥ مطب باشيد تا بتونيد نمونه ببيني 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
مطب گردي : دكتر عامري خب از اينجا شروع كنيم كه راحت ميتونيد نوبت بگيريد ، من روز قبل زنگ زدم و بهم ...

خوب از مطب احمدی بگید ؟ 

بینی منشی عامری اصلا عمل نشده خودشه هم از دکتر پرسیدم هم خودش گفت عمل نکردم خود دکترم گفت عمل نشده اصلا 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔