2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
کلیه ش دچار مشکل شده 😢 پروتیین دفع میکنه. الانم کورتون میدیم بهش 

كي عزيزم؟   

اميدوارم خداوند سلامتي و شادي بده بهشون    

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم اكرم عزيزم دوست بسيار خوبم اميدوارم خداوند به شما و خانواده عزيزت شادي و عزت و سلامتي روزافز ...

فدات بشم ممنونم از دعای خووبت همچنین برای شما وخانواده محترمت😘😍

سلام از همه دوستاني كه بمن لطف داشتند ممنونم.  اينروزا خيلي گرفتارم، اميدوارم خدا مشكلات همه ...

سلام عزیزم خوبی ان شالله. باور کن هر روز به یادتم خاستم مزاحمت نشم به امید خدا مشکلت حل میشه توکل به خدا

دوست خوووب وبسیار عزیز

میشه دکتر ترمیمی خوب بهم معرفی کنید تعداد صفحات خیلی زیاده 

من چیزی که از نزدیک دیدمو میگم به دکتر تقوی سر بزنید دکترایی مثل منافی هم میگن خوبه ولی مطب گردی کنید یا مطب گردی بقیه رو بخونید 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
سلام از همه دوستاني كه بمن لطف داشتند ممنونم.  اينروزا خيلي گرفتارم، اميدوارم خدا مشكلات همه ...

سلام شایلین جان. ببخشید اون روز که پست گذاشتی که گرفتاری من جوابی ندادم ولی بدون برات دعا کردم. امروز هم خیلی تو فکرت بودم خیلی خوشحال شدم که دیدم پست گذاشتی. امیدوارم همه گرفتاری هات حل بشه و خودت و خانواده ات همیشه سلامت باشین❤

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
بدون شستشو؟!     من از اولش هم مشكلي توي نفس ندارم... اما فكر ميكنم درصد زيادي از مشكلات ...

شایلین عزیز 

من خیلی تنفس برام مهمه ازاونا که فوبیا هم دارم میخواستم بدونم میشه بگید با کی عمل کردید 

اگه بگید واقعا لطف کردید

سجادیان من مشاوره شدم گوشتی که نباید بره اصلا چون عوض نمیشی واقعا و بینی پر ورم و بزرگ مونده حتا بعد ...

کوچکزاده کلا بینی گوشتی عمل نمیکنه اگه عمل کنه خراب میکنههه منم رفتم پیشش بهم گف ۱۰درصدم تغییر نمیکنی

خدایی خیلی ناامیدم کرد اون موقع

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)

بچه ها کسی درباره ی عامری اطلاعاتی داره ؟

هزینش 13 تومنه الان

من فقط اسمشونو شیدم ولی میگن کارش بد نیست

راستی بهم گفتن قسطی هم میشه هزینشو پرداخت کرد . مگه میشه ؟

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
کوچکزاده کلا بینی گوشتی عمل نمیکنه اگه عمل کنه خراب میکنههه منم رفتم پیشش بهم گف ۱۰درصدم تغییر نمیکن ...

باز خوبه این دکتر می دونه نمی تونه گوشتی عمل کنه میگه عمل نکن یا خوب نمیشی و طرفو رد میکنه 

بعضیا میگن عمل کن خوب میشی گند میزنن 

با کی تصمیم داری عمل کنی ؟

در نورد امین آمالی و شهرجردی و ایلخانی کسی چیزی نمی دونه ؟؟؟؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖