2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095432 بازدید | 66696 پست

یه چیزی یادم اومد الان

من گاهی میام پستای این تایپیک میخونم.بعضی هاتون میگین برای تنفس بهتر قطره نفازولین به تنهایی استفاده کردین!!

اینکار اگر بیشتر از سه روز انجام بشه  اعتیاداوره و به مخاط بینی اسیب میزنه و عوااارض داره.خواهشا به خودتون رحم کنید🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی باید دو تا سرم شستشو داشته باشین که توی یکیش فنیل افرین بریزین و بااون بینیتون هرروز شستشو بدید

قطره نفازولین داخل سرم دیگه ای بریزین برای هرروز استفاده نکنید به هیچ وجه بیشتر از پنج روز کاملا به مخاط بینی اسیب میزنه

پست های اخر منو بخون حتماااا در استفاده از قطره حتما دقت کن چون درست نوضیح نداده بودم بهت.الان اوم ...

اتفاقا منم همین عصر نگاه کردم روی نفازولین رو گفته بود بیشتر از 3روز استفاده نشه,

منم از فردا دیگه نمیزنمش, 

فنیل افرین چطوره بهتره؟ عوارض کمتر داره؟

راستی بابت پیگیری و راهنمایت ممنون😊

خواهش میکنم اشتباه تایپ کردم نوشتم یه قطره! کل قطره ای که خریدی با سرنگ بریز داخل سرم و هرروز شستش ...

من اصلا دکترو ندیدم دیگه بعد عمل, از این کارش اصلا خوشم نیومد،!!!!! یه دفترچه راهنما فقط داده بودن به همراهم

اتفاقا منم همین عصر نگاه کردم روی نفازولین رو گفته بود بیشتر از 3روز استفاده نشه, منم از فردا دیگه ...

اکثر جراحا میگن باید از روزی که تامپون درمیاری یک عدد قطره فنیل افرین کاملا بریزی داخل سرم شستشو.چون تقریبا یه سرم برای دوماه شایدم بیشتر کافیه اون یک عدد قطره عوارضی نخواهد داشت

اما هیچ قطره ای به طور مجزا داخل بینیت نریزمخصوصا نفازولین🤐 به شدت مخاط بینی اسیب میبینه الان بینی خیلیی حساسه

سلام گلم خوبم ت چطوری  ن هنوزم چسپ میزنم راستش دکترم خارج از کشور نتونستم برم معاینه....... من ...

من فقط شبها چسب میزنم دکترم گفت اگه روزا هم بزنی باعث میشه تورم بینی دیرتر خوب بشه همون یک ماه برای روز کافیه

من فقط شبها چسب میزنم دکترم گفت اگه روزا هم بزنی باعث میشه تورم بینی دیرتر خوب بشه همون یک ماه برای ...

واقعا  باید زنگ بزنم مطب بپرسم 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان