2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095432 بازدید | 66696 پست
نونوش جان مياي تو گروه واتساپ.بچه هايي هستن كه عضو ني ني سايت نيستن ازت سوال دارن

عزيزم من الان شرايطشو ندارم بيام تو گروه واتزآپ ميشه بگيد دوستان بيان اينور سوالاشونو بپرسن خوشحال ميشم بتونم كمكي كنم

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله مهمه. يكي مثل رزمپا كه سه تا اتاق عمل همزمان داره و رزيدنت ها كار ميكنند. بنظر من از شرافت بدور ...

ممنونم عزیزم 

درست میگید👌👌

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

دوستان چندتا متن نوشتم برای کلینیک های دانشگاهی..خیلی از دکترا همین جاها جراحی میکنن پرا نسبت به احمدی حساس شدید!!من قبلا هم گفتم مطب ایشون رفتم و مشکل خاصی مریصا نداااااشتن به جوز قوز بعد ازعمل‌پس اشتباه برداشت نکنید🙃

خب همینطوری میشه  ک امکان خطا و ... بالا میره گاهی رزیدنت ها خراب میکنن،بعد چطور میشه جمعش کرد ...

بیمارستان امام خمینی فاجعس رزیدنت ها پای سالم بیمار جای پای شکسته جراحی کردن و بعد متوجه شدن. مجدد فرداش پای شکسته جراحی کردن

بیمارستان امام خمینی فاجعس رزیدنت ها پای سالم بیمار جای پای شکسته جراحی کردن و بعد متوجه شدن. مجدد ف ...

😑😑همینطوری جون مردم براشون بی ارزشه دیگه، ی سری بیسواد(بجز تعدادی).

دکتر بالاسرشون نبوده؟!!!

کاش براشون چندواحد هم تعهدپزشکی و اخلاقی تو دانشگاه میذاشتن....!!!

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

خب خیلی بده اینطوری  لااقل از دکتر احمدی شاید انتظار نمیره بله ی سری دکترا ک تعداد بالا در رو ...

فكر نكنم بيني رو ميداد دست همكاراش فقط بهش گفت بادم بيار بالاي بيني رو درست كنم

نونوش جان با امروز چند روزه كه عمل كردي؟ ورمو كبودي داري ؟ بعد از عمل به دكتر احمدي دسترسي راحته؟

ديروز عمل كردم 

دكتر خودشون شماره مبايلشونو ميذن 

من سوالامو ميپرسم جواب ميدن 

واسه دكتر سامي فقط بايد با منشي در تماس ميبوديم

فكر نكنم بيني رو ميداد دست همكاراش فقط بهش گفت بادم بيار بالاي بيني رو درست كنم

ممنونم نوشین جان🌹

بله بنظر منم فک نکنم این دکتر عملشو بده دست کس دیگه ...

بچه ها بعضيا خرفاي منو بد برداشت كردن. من گفتم چند نفر توي اتاق عمل بودن ولي دكتر روي صحبتش با يك نفر بود داشت ميگفت به نظرم بايد پروجكشن رو كم كنم و اينا 

فقط اخرش به اون اقا گفت يادم بنداز بالاي بيني رو درست كنم. 

از اونجا كه توي هيچكدوم از نمونه هاي دكتر رد بخيه نديدم و بعضيا ميگفتن دكتر دستش ميلرزه (كه يه ذره لرزش رو من ديدم) ميگم شايد بخيه به اون تميزي رو خودش نميزنه. ولي با يك نفر در تماس بودم ايشون گفتن نه خود دكتر بخيه ميزنن. من اصلا و ابدا نميدونم كي بخيه ميزنه ولي مطمينم دكتر احمدي خودشون عمل ميكنن