جمعه تمام پستهاي شايلين عزيز راجع به نكات قبل و بعد عمل رو خوندم. خيلي كمكم كرد حتما بهتون تاكبد ميكنم اون نكات رو بخونيد. منم واسه بيني قبليم پارتي گرفتم با خانواده رفتيم بيرون و گوشيم رو گذاشتم كنار. روز قبل عمل كلي اب خوردم شنبده بودم خوبه. الوورا رو به همون روشي كه شايلين گفته بود تلخيشو گرفتم گذاشتم تو يخچال واسه روز عمل. خلاصه استرس رو از خودم دور كردم.
روز عمل ساعت ٦:٣٠ كلينيك بودم و پذيرش شدم و نوار قلب ازم گرفتن. ساعت ٧:٣٠ رفتم اتاق عمل دكتر بودن و سه نفر ديگه دكتر و يكي ديگه اومدن بالا سرم درمورد بيني من بحث كردن دكتر به اون اقا گفت يادم بنداز بالاي بينيشو درست كنم. به نظرم اين اقا همونه كه بخيه ميزنه.
به دكتر گفتم قوس نميخوام و پروجكشن كم شه!
هيچي ديگه يادم نمياد تا اومدم تو بخش مثل اينكه به هوش كه اومدم به مامانم ميگفتم مامان جون سلام برو از دكتر تشكر كن
بيني من از بغل باز نشده و به روش بسته عمل شده. برام دعا كنيد بينيم خوب شذه باشه.
نكات بعد عمل شايلين خيلي به دردم خورد همش اب ميوه خوردم و الو ورا
اصلا كبودي ندارم
دو نفر ديگه با من توي يك اتاق بودن هردو با فرهنگ عمل داشتن با يكيشون همزمان رفتم تو اتاق عمل ولي وقتي برگشتم هردو عمل شده بودن و يكيشون كبودي داشت.
حالا يه چيز ديگه رو هم ميتونم مقايسه كنم عمل قبلي من تو بيمارستان گاندي بود در مقايسه با كلينيك مبين خيلي بزرگتر و شيكتر بود و رسيدگي پرستارا بيشتر بود كلا بيمارستان خيلي خوبي بود. كلينيك مبين هم خوب بودا ولي حس لاگژري به ادم دست نميداد