2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
بله دیدم یهو امروز یادم افتاد بگم ..من از دی ماه سال قبل پنج بار مطب دکتررفتم .این موضوع قوز تو بینی ...

ممنون عزیزم ک اومدی گفتی 🌹🌹

این قوز رو توبینیهای خیلی از دکترا (سه تاشو ک خودم دیدم و میدونم) در میاد ،اوناهم یا ماساژ میدادن یا گفتن ورمه یا کورتون زدن

اما برام جالب بود ک تو کارای غ.احمدی هم اینطوری دیده شده!!

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مطب گردي دكتر غلامرضا احمدي: وقتي وارد شدم ديدم همه ساكتن رو كردم به يه خانومي گفتم شما نمونه بالاي ...

دختر خوش قلب و دوست داشتني، اميدوارم بهترين نتيجه رو بگيري و بيني زيبايي داشته باشي.   

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته یک جراح پلاستیک که باهاش تاحدودی راحتم ازش پرسیدم که گفت بینی های استخوانی بعد عمل احتمال پینه ...

منم اينو شنيدم كه در بيني هايي كه استخواني هست و قوز دارند، بعد عمل معمولا احتمال داره همون قسمت برداشت قوز دچار واكنش استخوني بشه.

حالا نميدونم اين قوزي كه ميگيد كارهاي غ. احمدي داره از همون نوع هست يا خير.

اما در مورد ابيانه ، طي تحقيقاتم فهميدم اون عدس بيرون زده ازين نوع نيست. (اونجا نظريه هايي هست مبني بر باقي ماندن خرده استخوان تراشه كه زير پوست باقي ميمونه و خوب تميز نميشه...)

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
ممنون عزیزم ک اومدی گفتی 🌹🌹 این قوز رو توبینیهای خیلی از دکترا (سه تاشو ک خودم دیدم و میدونم) در ...

احمدی کورتون قبول نداره یعنی بنظر من یه آدم عاقل نباید بزارا به بینیش کورتون بزنن عوارض تااخرعمر!من فاکتور حذف دکتر میگم بزارید فقطططط تنفسسسس.وقتی دکتر کارش خوب باشه و تنفس مشکل داشته باشید تااخرعمرهزاران بار زنده و مرده خواهید شد ...احمدی از نظر تنفس و خیلی چیزا به دکترای تازه کار و ناوارد که فقط پول براشون مهمه و بالای پنج شش تا عمل درروز دارن ترجیح بدین...بازم مطمءن باشید به هیییچ عنوااان دکتر بی نقص پیدا نخواهید کرد🙃

جمعه تمام پستهاي شايلين عزيز راجع به نكات قبل و بعد عمل رو خوندم. خيلي كمكم كرد حتما بهتون تاكبد ميكنم اون نكات رو بخونيد. منم واسه بيني قبليم پارتي گرفتم با خانواده رفتيم بيرون و گوشيم رو گذاشتم كنار. روز قبل عمل كلي اب خوردم شنبده بودم خوبه. الوورا رو به همون روشي كه شايلين گفته بود تلخيشو گرفتم گذاشتم تو يخچال واسه روز عمل. خلاصه استرس رو از خودم دور كردم.

روز عمل ساعت ٦:٣٠ كلينيك بودم و پذيرش شدم و نوار قلب ازم گرفتن. ساعت ٧:٣٠ رفتم اتاق عمل دكتر بودن و سه نفر ديگه دكتر و يكي ديگه اومدن بالا سرم درمورد بيني من بحث كردن دكتر به اون اقا گفت يادم بنداز بالاي بينيشو درست كنم. به نظرم اين اقا همونه كه بخيه ميزنه. 

به دكتر گفتم قوس نميخوام و پروجكشن كم شه!

هيچي ديگه يادم نمياد تا اومدم تو بخش مثل اينكه به هوش كه اومدم به مامانم ميگفتم مامان جون سلام برو از دكتر تشكر كن

بيني من از بغل باز نشده و به روش بسته عمل شده. برام دعا كنيد بينيم خوب شذه باشه. 

نكات بعد عمل شايلين خيلي به دردم خورد همش اب ميوه خوردم و الو ورا 

اصلا كبودي ندارم

دو نفر ديگه با من توي يك اتاق بودن هردو با فرهنگ عمل داشتن با يكيشون همزمان رفتم تو اتاق عمل ولي وقتي برگشتم هردو عمل شده بودن و يكيشون كبودي داشت.

حالا يه چيز ديگه رو هم ميتونم مقايسه كنم عمل قبلي من تو بيمارستان گاندي بود در مقايسه با كلينيك مبين خيلي بزرگتر و شيكتر بود و رسيدگي پرستارا بيشتر بود كلا بيمارستان خيلي خوبي بود. كلينيك مبين هم خوب بودا ولي حس لاگژري به ادم دست نميداد

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
جمعه تمام پستهاي شايلين عزيز راجع به نكات قبل و بعد عمل رو خوندم. خيلي كمكم كرد حتما بهتون تاكبد ميك ...

بله کلینیک مبین امکانات و پرسنل جالبی نداره .چون برای دانشگاه شهید بهشتیه

جمعه تمام پستهاي شايلين عزيز راجع به نكات قبل و بعد عمل رو خوندم. خيلي كمكم كرد حتما بهتون تاكبد ميك ...

نونوش جان مياي تو گروه واتساپ.بچه هايي هستن كه عضو ني ني سايت نيستن ازت سوال دارن

احمدی کورتون قبول نداره یعنی بنظر من یه آدم عاقل نباید بزارا به بینیش کورتون بزنن عوارض تااخرعمر!من ...

ممنونم عزیزم

درست میگید ، هیچی جای تنفسو نمیگیره ،هرگززز

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

منم اينو شنيدم كه در بيني هايي كه استخواني هست و قوز دارند، بعد عمل معمولا احتمال داره همون قسمت برد ...

این چیزی ک شما میگید ینی بینیشون دوباره قوز درمیاره؟

من خودم پیش ابیانه عمل کردم بینیم قبل عمل قوز داشت ولی الان بیشتر از یکساله ک میکذره ولی اوکیه کاملا 

دختر خوش قلب و دوست داشتني، اميدوارم بهترين نتيجه رو بگيري و بيني زيبايي داشته باشي.    

مرسي شايلين جون. خيلي دعات ميكنم چون خيلي پستهات به درد من خورد

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)