2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

سلام شایلین جون

یادمه یه بار گفتی بینی هدیه تهرانی و سوزان روشن  رو می پسندی...

یه خانمی که خیلی سرچ کرده بهم گفت هدیه تهرانی و مهستی و خواننده ها...با دکتر عابدی پور که الان دیگه بازنشته شده عمل کردن.

سرچ کردم آدرس مطب و بیمارستان هم داشت ولی متولد ۱۳۱۰ بود و براش آیین نکوداشت برگزار کرده بودن و...

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شایلین جون یادمه یه بار گفتی بینی هدیه تهرانی و سوزان روشن  رو می پسندی... یه خانمی که خ ...

سلام بانوی مهتاب عزیز

از شرح مطب گردی هاتون و وقتی که گذاشتین خیلی ممنونم❤❤خدا خیرتون بده

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
دکتر رجایی خلاصه تو اون سفر دکترهایی که گفتم رو دیدم و برگشتم... و با دکتر رجایی برای مطب شیراز هم ...

سلام بانوی مهتاب شرح مطب گردیت جالب بود ممنون

رجایی مشاوره به همه همینو میگه که عمل کنی تغییر چندانی نمیکنی 

ولی  تغییر میده بینی رو

و به نظرم اونجور که میگن طبیعیه عملاش خیلی هم طبیعی نیست!

کاراش قوصدار و حالتداره !

و یه چیزی که تو مطب اخیرا دیدم با توجه به سن؛ بینی رو متفاوت درمیاره جوونارو بیشتر تغییر میده یعنی رو‌به نیمه فانتزی و سن بالاهارو کمتر تغییر میده😃 منطقشم اینه که اونایی که سنشون بیشتره یه‌عمر با بینی قبلی سر کردن و موقعیت اجتماعی بدست آوردن پس باید طبیعی تر عمل بشن😂😂

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی

سلام دوستان من ۲۶ آبان با دکتر فرشته عبدالمطلبی جراحی بینی دارم برام دعا کنید استرس دارم اول استرس انتخاب دکترو اینکه بینیم خوب دربیادو داشتم حالا هرچی به عمل نزدیکتر میشم از خود عمل میترسم😫🤒😧

یا رب دل ما مصلحت خویش نداند    آن کن که سزاوار تو و مصلحت ماست 
سلام بانوی مهتاب شرح مطب گردیت جالب بود ممنون رجایی مشاوره  به همه همینو میگه که عمل کنی تغییر ...

نسیم عزیز سلام

چه نتایج جالبی به دست آوردی...

من در کل نسبت به دکتر رجایی حس مثبتی دارم😍

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
نسیم عزیز سلام چه نتایج جالبی به دست آوردی... من در کل نسبت به دکتر رجایی حس مثبتی دارم😍

خواهش میکنم

بانوی مهتاب جان ممنون از راهنماییت برای تزریق ژل دکتر برزنجی😍😍

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی