2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095432 بازدید | 66696 پست
سلام دوستان من امروز ۳ ماه و ۲۰ روزه که از جراحیم میگذره و امروز عصر برای معاینه رفتم دکترم بعده معا ...

سلام من بعد6ماهو دیدم ترمیم کردن حالا بیشتر تحقیق کن به امید خدا واست اصلاح میشه

دکترتون کی بود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط هنگام خرید بابونه دقت کنید  البته شایدم بدونید اما نوشتم شاید بدرد کسی بخوره.چون دو نوع باب ...

ممنون من که نمیدونستم اولین بار میشنوم شکلشونم با هم فرق داره؟اونی که وسطش زده و گلبرگاش سفیده خیلی تلخه اون گاوی میشه؟

نتیجش چطور شد و ایرادش چی بود ؟

یه آقای بودن گفتش که انحراف داشته  قبل عمل گویا یه مقداریش مونده بود دیگه دکتر واسشون ترمیم کرده بود واسه باز کردن گچ اومده بودن ایشون بعد من بودن نمیدونم نتیجه چی شد

سلام دوستان

من بینیم استخوانی و قوز دار بود انحرافم شد.

۳۸ روز پیش عمل کردم. مدل طبیعی ظاهرش خیلی خوبه 

ولی از سوراخ سمت راست بینیم تنفس و بویایی ندارم

فقط از سمت چپ نفس میکشم

میشه راهنماییم کنید؟ 😢

این مشکل حل میشه؟ یا همیشگیه؟

قوی باششش   
ممنون من که نمیدونستم اولین بار میشنوم شکلشونم با هم فرق داره؟اونی که وسطش زده و گلبرگاش سفیده خیلی ...

بله عزیزم اون گاویه اکثر عطاریا تقلبی میدن اون که تلخه فقط برای بخور صورته

ممنون من که نمیدونستم اولین بار میشنوم شکلشونم با هم فرق داره؟اونی که وسطش زده و گلبرگاش سفیده خیلی ...

نمیدونم چطور توضیح بدم ولی اکثر عطاری ها به اسم بابونه خیلی چیزا میفروشن که بابونه نیست!یکیش همین بابونه گاویه که طعمش تلخه و برای خوردن نیست .من چون از بچگی بابونه خوربودم و بعضی روزا جای چایی میخورم🙃 فرقشو میدونم.اگر ساکن تهرانی بگو تا ادرس اون عطاری معتبر بهت بدم بری بخری.بسته هاش کوچکه بسته ای سه هزارتومن هم هست من میخرم.بازم اگه جای معنبرمیشناسی برو بخرتاکیدهم کن بابونه شیرازی میخای

سلام دوستان من بینیم استخوانی و قوز دار بود انحرافم شد. ۳۸ روز پیش عمل کردم. مدل طبیعی ظاهرش خیلی ...

باسرم شستشو میدی؟چراغ قوه گوشیتو روشن کن خودت داخلشو ببین اگه چرک داره یا مشکلی هست حتما برو پیش دکترت.چون طبق این تایمی که میگی باید بهترشده باشی 

سلام دوستان من امروز ۳ ماه و ۲۰ روزه که از جراحیم میگذره و امروز عصر برای معاینه رفتم دکترم بعده معا ...

بنظرم یه مشاوره پیش یه پزشک دیگه برو.کمی هم صبور باش شش ماه زمان مناسبی برای ترمیم نیست!تا یکسال صبرکن  

الان یه چیزی یادم اومد بابونه گاوی که گلهاش درشته برای همین به بابونه گاوچشم معروفه.ولی بابونه شیرازی گلهای ریزی داااره فرقی که میتونی موقع خرید بفهمی همینه.عطر بابونه شیرازی هم عالیه.بابونه شیرازی برای ورم و جوش های بعدعمل عالیه اما بابونه گاوی هیچ تاثیری روی ورم نداره

بچه ها سلام

متاسفانه طی یک بدشانسی مریض شدم!

مریض نه ها! ....  مررررررررررررریییییییض ..... !

۴۸ ساعت کامل تب داشتم!

الانم سرگیجه، سردرد سردرد سردرد 😥 آبریزش! ابریزش! افتضاح!

خلاصه عطسه و فین و همه چی!

بینی جدیدم هنگ کرده میگه وااا این کارا چیه؟ 🤣

خب بچه ها من الان هنوز دو ماهه نشدم، زود بود این تجربه ولی بازم شکر که زودتر نشد!

اینا رو گفتم که یه تجربه جدید رو باهاتون به اشتراک بذارم: حتما حالا که داریم به فصل سرماخوردگی و بیماری نزدیک میشیم با مشورت پزشکتون واکسن سرماخوردگی بزنید تا مثل من گرفتار نشید! خیلی سخته! انگار بدن ضعیفتر از حالت عادی هم هست طولانی‌تر میشه (یا شایدم ویروسش ازون خوبا بوده! 😁 حالا حالاها از پا در نمیاد!!)

خلاصه عمل کرده ها و عمل نکرده ها مراقب خودتون باشید!!!

دعا کنید برام تا منم زود خوب بشم! 

چهارروزه افتادم، سه روزه سرکار هم نرفتم!

ارادتمند

شایلین

پ.ن. ببخشید اگه دایرکت جواب نمیدم. من یه چشمی اومدم سایت و امکان تایپ زیاد ندارم🍎

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!