2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
دکتر دستاش رو ویبره که نیست😀من مطب دکتر رفتم چندبار والا من حتی کوچکترین لرزشی ندیدم.البته اینم بگم ...

چه عالی😃😃

تهاجمی پوستو جدانمیکنه یعنی چی؟ منظورتون اینه ک باظرافت کار میکنه؟ یا کار و روشش فرق میکنه؟

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

دکتر دستاش رو ویبره که نیست😀من مطب دکتر رفتم چندبار والا من حتی کوچکترین لرزشی ندیدم.البته اینم بگم ...

از دكتر نپرسيدي كه از پايه غضروف استفاده ميكنه يا نه؟چون از خيليا شنيدم كه بعد از يه مدت بينيشون افتاده شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عالی😃😃 تهاجمی پوستو جدانمیکنه یعنی چی؟ منظورتون اینه ک باظرافت کار میکنه؟ یا کار و روشش فرق می ...

عزیزم کلا توی جراحی اگه یهو پوست از روی بینی بلندشه باعث کبودی و ورم میشه اگرم استخوان تهاجمی شکسته بشه اوضاع بعد عمل بدترمیشه‌‌.پزشکای جوان خیلی تو این زمینه توانایی ندارن دکتراحمدی و امثال ایشون ظریف کار میکنن که به خاطر تجربه بالاشونه

از دكتر نپرسيدي كه از پايه غضروف استفاده ميكنه يا نه؟چون از خيليا شنيدم كه بعد از يه مدت بينيشون افت ...

اگه بینی خودتون غضروف زیادداشته باشه از بینی خودتون.وگرنه از گوش غضروف میگیرن

اما کلا بعد از جراحی بینی یه سری اشکالاتی پیش میاد یعنی اگه دنبال دکتربی نقص بگردی پیدا نمیشه.اینی که فکر کنیم یه عمر بینی بعدعمل همون شکل میمونه اشتباهه🙃

عزیزم کلا توی جراحی اگه یهو پوست از روی بینی بلندشه باعث کبودی و ورم میشه اگرم استخوان تهاجمی شکسته ...

اهان درسته عزیزم ممنون🙏🏻🌺🌺

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

شایلین جان از کجا فهمیدی ک بابونه برای ورم خوبع؟؟؟

شما با کی عمل کردید؟

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
سلام دوستان خواهش میکنم اگ کسی اطلاعاتی راجبه دکتر علیرضا عالیان داره بگه چون من تهران نیستم ک بتونم ...

عزیزم تو امضای بعضی از بچه ها مطبگردی دکتر عالیان نوشته شده ،میتونید بخونید. مثلا خانوم minmoma .

اگه به مطب گردی باشه من برای جراحی بینیم کل دکترای تهرانورفتم و ویزیت شدم آخر پیش دکتر پهلوان رفتم هم مریضاش راضی بودن هم قیمتش خیلی مناسب بود و  و اونجور که میخواستم عمل کرد عکم دداخل پیجش هست https://www.instagram.com/drpahlevan.omfs/

سلام دوستان خواهش میکنم اگ کسی اطلاعاتی راجبه دکتر علیرضا عالیان داره بگه چون من تهران نیستم ک بتونم ...

عزیزم من مطبشون رفتم ی ماه و نیم پیش اونروز نمونه ها خوب بود

افرادی بودن راضی بودن

خود دکتر رفتارش خوب بود

فقط الان یکم معروف شده باید ببینی بازم روزی چندتا عمل داره

یکی میگفت خیلی بینی هارو کوتاه میکنه من اونروز ک مطب بودم زیاد متوجه نشدم

اگه بخوام عمل کنم قبلش میرم باز ب این موصوع دقت میکنم

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)
دکتر رسول حسین پناه چطوره  ؟ هزینه ش چقدره

من خدایی ناراضی ندیدم ازش ولی باز برید نمونه ببینید خودتون و باهاشون حرف بزنید...من خودم فعلا ۴۵ روزه ک عمل کردم فعلا بینیم مشخص نی ک چجوره تا الان ک خوبه از نظر خودم...۰۹۱۲۹۰۰۹۲۲۰

ب این شماره زنگ بزنید دستیارشه بگید ک چ روزایی میان ک نمونه ببینید