2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095534 بازدید | 66697 پست
واای من فک میکردم آمالی خوبه.تقوی چی از اون چیزی میدونی عزیزم؟

تقوی رو هنوز نرسیدم مشاورا برم دوستم عمل کرده باهاش طبیعی شده و خوب چون دوستم بازیگره خوب درآورده براش اممما از قبلشم بینیش مشکل خاصی نداشت فقط گوشتی بود که یکم جمع و جور شده پارسال ۹ تومن داد کلا خوشگل تر شده 

یه کار بد که نه خیلی معمولی هم ازش دیدم تو مطب یه دکتره دیگه کلوملاش خیلی پایین تر از پره ها بود  

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خیلی کوچیک نمیکنه طبیعی کاره بله شاکی هم داره مثل اینکه ابیانه هم کار استخوانیش خوبه مطب گردی رج ...

خوندم عزیزم مرسی که واقعا زحمت میکشید می نویسید اینجا تا ما هم که دوریم بتونیم استفاده کنیم دستمون بیاد چی به چیه

خوندم عزیزم مرسی که واقعا زحمت میکشید می نویسید اینجا تا ما هم که دوریم بتونیم استفاده کنیم دستمون ب ...

من مطب نادریان عامری و اسلامی جو هم رفتم اما شماره صفحه شو یادم نیست 

عه منم قصد دارم پیشش عمل کنم مطبش رفتین؟ 

دکتر خوبیه اگه بینیت خیلی بزرگ و گوشتی نیست من کاراشو می پسندم بخصوص اینکه اهل تزریق و این داستانا نیست 

من بینیم درازه وگرنه حتما میرفتم پیشش خیلی کوتاه نمیکنه بینی رو 

دکتر خوبیه اگه بینیت خیلی بزرگ و گوشتی نیست من کاراشو می پسندم بخصوص اینکه اهل تزریق و این داستانا ن ...

من فقط میخوام نوک بینیمو جمع کنم حالا نمیدونم قبول میکنه عملم کنه یا نه

خانوما یه سوال من دوشنبه عمل دارم با دکتر خازنی تو پاسداران می خواستم بدونم بعد عمل وقتی به هوش می ...

سلام عزيزم

انشالله كه عمل خوبي بوده باشه برات. 

متاسفانه پيامت رو دير ديدم، صفحه 2806 ليست كاملي از وسايل موردنياز روز عمل رو نوشتم كه اميدوارم به درد دوستاني كه در شرف عمل هستند بخوره.

همچنين سعي كردم تجربياتم در مورد روزهاي بعد از عمل رو هم با دوستان به اشتراك بذارم، هرچي به ذهنم اومده كه مهمه رو توي صفحات مختلف نوشتم، (شماره صفحه رو از امضام ميتوني پيدا كني) اميدوارم مفيد باشه.

ارادتمند و محتاج دعا  

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
به نظرتون محبی تقوی آمالی منافی رجایی و خشایار احمدی و زینلی باستانی نژاد کدوم بهتره ؟

دكترهايي كه نوشتيد همگي ميتونن گزينه هاي خوبي براي بررسي باشن. اما خشايار احمدي رو حذف كنيد.

پيج ترميمي هاي اين سايت رو هم مطالعه كنيد اونجا اطلاعات خوبي در مورد دكترهاي خرابكار پيدا خواهيد كرد.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
خوب چرا نمیگه این همه زحمت کشید از مطب گردیاش گذاشت چی میشه بگه آخر پیش کی رفت.

لطف داري دوست گلم.

توي اين مدت اگر به اشتراك گذاشتن تجربيات و مطبگرديام حتي به يك نفر در اين تاپيك كمك كرده باشه من خوشحالم و به آرزوي قلبي ام رسيده ام.

اما بايد قبول كنيم كه حضور هركسي توي اين سايت يك تصميم اختياري و قلبي هست، نوشتن يا ننوشتن او يك اختيار هست (كمااينكه امارها نشان ميدهد اين تاپيك هزاران خواننده خاموش داره، ميخوانند و نمينويسند، آيا ميتوان اجبار كرد و ايرادي گرفت؟؟ مسلما خير. هركسي مختار هست هر كاري كه دوست دارد انجام بدهد و هر تصميمي قابل احترام هست.)

منم اگر ميام و بخشي از تجربياتم رو اينجا مينويسم قلبا دوست دارم اينكار رو انجام بدم، پس هيچ منتي بر كسي ندارم... تا زماني كه بدونم بودنم ميتونه كمكي به كسي بكنه حتما و با كمال ميل ميام و هرچي ميدونم در اختيار دوستانم قرار ميدم. 

به طبع اون، دوستاني هم كه مطالب من رو ميخوانند هيچ طلبي بر گردن من ندارند... فقط اميدوارم اگر مطالبم براشون مفيد بود (و اگر دلشون خواست) منو از دعاي خيرشون بي نصيب نكنند، اگر هم نبود كه گلايه اي نيست، ما را به خير و دوستان را بسلامت (!)، دعوا و طلبكاري از هم نداريم (!)...

دوستان عزيزم يادمون نره كه اينجا يك جو دوستانه و صميمي هست (و بايد باشد). هميشه گفته ام و باور دارم كه راز خوشبختي و موفقيت در دوستي و انرژي مثبت هست. هرچي ادمهاي بيشتري اينجا بيايند و بروند، اينجا پربار تر خواهد بود و به نفع عزيزاني هست كه ميخواهند عمل كنند. اما حاشيه ها ادمها رو خسته و طرد ميكنه. اگر رونق از اين تاپيك بره متضرر اصلي اين داستان فقط دوستاني هستند كه امكان مطبگردي ندارند يا در شهرستان و مسافت دور هستند...

مقدمه حرفام طولاني شد، ببخشيد پر حرفي كردم...   

در مورد بيني خودم، خب من بتازگي عمل كردم، خدارو شكر تا الان راضي ام... اما خيلي ساده انگاري و سطحي نگري هست كه من بخوام جوگير بشم و از روي بيني يكماهه ام نظري (چه مثبت و چه منفي) بدم. شايد الان راضي باشم و فردا صبح كه از خواب پا ميشم يك ايراد اساسي سبز بشه و حالگيري كنه!

بارها تاكيد كردم بنظر من تا زماني كه بيني چسب دارد اصلا و اصلا و اصلا ملاك درستي براي بررسي نيست.

براي همينم توي مطبگرديام بيني افراد در چند هفته‌ و يكي دوماه اول رو بعنوان داده خنثي و فاقد صلاحيت براي بررسي تلقي ميكردم!

ارادتمند.

سلام دوستان

اولین مطب گردی من

مطب گردی دکتر حمیدرضا حسنانی

نفر اول دختری بود خوش اخلاق و خنده رو، دوماهه با بینی استخوانی ک نیمرخی با قوس ملایم داشت، البته نزدیک نوک بینی ی حالت زاویه داری قوسش پیدا کرده بود و از روبرو خوب بود گفتش ک بار دومه با حسنانی عمل ترمیمی کرده ،عمل اولش یکسال قبل بوده و چونانحراف داشته انگار برگشته ی مقدارش و یک طرف تیغه بینیش یه برجستگی پیدا شده ک صاف نشده بود و قوس نداشته صاف بوده و البته مشکل تنفسی داشت از یه سوراخش ک ترمیمش کرده بود دکتر .گفت عمل اولش اصلا دردی نداشته ولی عمل دومش یه هفته اول درد داشته واقعا. الان راضی بود از بینیش.

نفر دوم ی خانوم ۱۰ ماهه بود ک تو عکسای پیجش هم هست بینی طبیعی داشت تقریبا بدون قوس سرش هم خیلی بالا نبود(کاملا طبیعی) البته بینیش قشنگ بود و به صورتش میومد الان اومده بود دکتر چون به نسبت ۱۰ ماه، ورم دوطرف تیغه اش خیلی نخوابیده بود از لحاظ تنفسی هیچ مشکلی تاحالا نداشته. بهش گفتم خیلی خوب و طبیعیه گفت ایکاش یکم نیمه فانتزی بود و قوس میداشت ولی درکل راضی بود، رفت پیش دکتر و براش ماساژ داده بود دوطرف تیغه اش رو.

نفر سوم یه اقایی بود ک دوماه و نیم بود عمل کرده بود بینی گوشتی قبلش داشت و الان هم به نسبت خوب بود اما زاویه بینیش شاید شاید از ۹۰ درجه هم یذره کمتر بود یعنی ی کوچولو افت انگار داشت.به نظر من به نسبت قوس بینیش و طولش پروجکشنش زیاد بود و میتونست کمتر باشه. خیلی برام توضیح داد و گفت اصلا مشکل تنفسی نداره در شبانه روز و از بینیش راضیه. البته من خیلی گوش کردم تنفسشو ی مقدار صدای فسو فس خیلیی کمی میداد. عکس سیتیشو نشون داد تو یکی از سوراخهای بینیش یه زائده ای بود ک راه تنفس از اون سوراخو بداش بسته بود و الان دکتر درستش کرده بود و راحت نفس میکشید.

ایشون به من گفت شما خانومی نگو طبیعی بگو یذره قوس بده و سربالاش کنه چون یه مقدار کم در حد دوسه میل افت میکنه بعدش.

بعد چون من خیلی از همه راجع ب تنفسشون میپرسیدم گفت خیلی تحقیق کرده و دکتر ازین لحاظ حواسش هست ک یذره هم کوچکتر از حد نکنه ک تنفس ب مشکل بخوره.

نفر چهارم یه خانومی بود ک چسب داشتن ۳ هفته بود عمل کرده بودن همراهش مدام از بینی عمل کرده های دیگه براش تعریف میکرد ک ببین ورماشون چقدر کم شده و خوب شده ،انگار اون دختر نگرانی این رو داشت ک نکنه ورمام نخوابه!!! اما بینی خود دختر ،زیر چسب بود زیاد نمیشد نظر داد اما پروجکشنش خوب بود ی قوس ملایم هم داشت و سر بینیش هم متناسب بالا بود. گفت دوره نقاحت خوبی داشته و کمترین کبودی و اصلا هم درد نداشته. اهان تنفسشون میگفتن خوبه ولی چون هنوز سه هفتشونه و التهاب دارن گاهی سخت میشه براشون. ک طبیعیه.

به طور کلی همه مریضها از بی درد بودن عملشون ک بعدش یذره هم درد نداشتن میگفتن و کبودی های کمشون ک سر سه روز تمامش رفته.

ادامه دارد

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /