2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095435 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شایلین جان ولی ما نمونه هایی که تو مطب می بینیم همه تازه عمل کردن بندرت گزینه های چند ماه و چند سال ...

بله قبول دارم. متاسفانه اين موضوع هست... 

بايد زيادتر وقت گذاشت... 

من الان كه عمل كردم اينو كامل درك كردم... 

هرروز يه شكليه!! تازه با چسب و بدون چسبش هم با هم زمين تا آسمون فرق داره!   

بيني چسبي رو كه اصلا اصلا ملاك قرار نديد توي مطب ها!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
فکر کنم آخر خل میشم از بس بهش فکر میکنم 

عزيزم با فكر كردن به جايي نميرسي    

برو حضوري و ساعتها بشين و نمونه ببين... من اينو واقعا بهش رسيدم، فقط حضوري و فقط كيس يكسال به بالا!

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
بله قبول دارم. متاسفانه اين موضوع هست...  بايد زيادتر وقت گذاشت...  من الان كه عمل كردم ...

من هر کس چسب داره ازش میخام بدون چسب اگه عکس داره بهم نشون بده تو مطب رجایی یه خانمه عکس قبل از عمل و بدون چسبشو بهم نشون داد ولی خوب بازم عکس بود اما واقعا خوب شده بود 

من بچه کوچیک دارم اصلا نمیتونم برم بشینم تو مطب ها فقط واسه مشاوره میرم اونم هر چند وقت یه بار 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

دیروز دوستم بهم گفت برو پیش سرکارات استادشون بوده و خیلی قبولش داره خیلی هم طبیعی کاره ولی هم گرون میگیره هم فکر نکنم بتونه بینی کج و کوله منو صاف کنه 

من هر کس چسب داره ازش میخام بدون چسب اگه عکس داره بهم نشون بده تو مطب رجایی یه خانمه عکس قبل از عمل ...

ميفهممت. سخته مطبگردي كردن... براي همينه كه واقعا كار خوبيه اگه همه كساني كه مطبگردي ميكنن بيان اينجا و تجربه شون رو بنويسن...

ولي عزيزم من بعنوان كسي كه يكماهه عمل كردم، بهت ميگم كه بيني تا وقتي چسب داره و تا وقتي هنوز جا نيفتاده هيچ ارزش افزوده اي براي شما در انتخابت نداره، تازه احتمال داره گمراهتم بكنه   من نميگم كلا بررسيش نكن، بررسي بكن. ولي اگه دماغ يكماهه ديدي بعنوان يك دماغ يكماهه ببينش! (بعنوان يك ديتاي خنثي!) ممكنه اين دماغ يكماهه بعد از چندماه بهتر بشه و ممكنه هم هست بدتر بشه! نبايد روي اين دماغ كم سن حسابي باز كني.

بنظرم اگر سن فرزندت خيلي كم نيست و در حدي هست كه توي مطب با اسباب بازي يا چيزي سرگرمش كني حتما برنامه بريز با سياستهاي مادرانه ات راضيش كن و برو مطب.

دیروز دوستم بهم گفت برو پیش سرکارات استادشون بوده و خیلی قبولش داره خیلی هم طبیعی کاره ولی هم گرون م ...

من وقتي قيمت ايشون رو با كيفيت كاراش مي سنجم فكر نميكنم گزينه خوبي باشه!

اولا سي و پنج تومن براي بيني عدد زياديه، بايد دكتري خيلي تاپ باشه كه اين قيمت رو بده 

در ثاني من فكر ميكنم ايشون دكتر اون سطحي كه قيمت ميده هم نيست، صرفا بخاطر سلبريتيها معروف شده نه بخاطر كيفيت كار.

بيني شيلا خداداد قبل از عمل استخوني بود و كيس ايده ال براي عمل بود، ميتونست بهترين بيني باشه اما رسما بيني اش الان خراب شده!

من وقتي قيمت ايشون رو با كيفيت كاراش مي سنجم فكر نميكنم گزينه خوبي باشه! اولا سي و پنج تومن براي بي ...

شایلین جان شما زیاد مطبگردی کردی فکر کنم. از دکتر همتی فراهانی و جهاندیده چیزی شنیدی؟ میدونی کدوم برای بینی گوشتی بهتره

دوستان عزيزم اينو بعنوان يك تجربه مهم و بعنوان كسي كه هم خيلي تحقيق و مطبگردي كرده و هم خودش تجربه ع ...

درست میگید بلافاصله بعد عمل اصلا ملاک خوبی برای ارزیابی بینی و تصمیم نهایی نیست. مثلا همین دکتر برادران همش بلافاصله بعد عمل میده ،اصلا نمیفهمم هدفش چیه!!یک عالمه عکس بعد از عمل اونوقت نمونه های چندماهه به نسبت خیلی کم!!

یا نوری یا ... خیلی دکترای دیگه .

درست میگید ملاک نمونه های چندماهه است👌👌

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

[QUOTE=107821064]درست میگید بلافاصله بعد عمل اصلا ملاک خوبی برای ارزیابی بینی و تصمیم نهایی نیست. مثلا همین دکتر براد ...[/QUOT

آره برادران همش لایو بعد عمل میزاره بخاطر همین نمیفهمم مشکلات بینی ها چیه 

اما یکی دو بار که نمونه چند ماهه گذاشته بنظرم فاصله لب و بینی زیاده کلا مشکل من با کاراش سر بینیه نمیفهمم مشکلشون چیه 

ممنونم عزيزم     براي دور چشم هم ميشه استفاده كرد؟

خواهش میکنم من که دور چشم هم میزنم چند ساله ی بار از دکتر پرسیدم گفت میشه زد ولی نزنی بهتره نمیدونم منظورش چی بود

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲
[QUOTE=107821064]درست میگید بلافاصله بعد عمل اصلا ملاک خوبی برای ارزیابی بینی و تصمیم نهایی نیست. مث ...

دقیقا 

گویا بچه ها ازش پرسیده بودن چرا عکسای پیج کمه؟گفته ک اگه دوست نداشته باشن نمیتونیم بذاریم!!چطور تو اتاق عمل میذارن بعد از چندماه اجازه نمیدن!!و چرا اکثر کسایی ک پیش شما میان اجازه عکس گذاشتن نمیدن ولی بقیه دکترا...

فاصله بینی هم گفته ک ب دلیل جاذبه سرش میاد پایین. خب اگه خوب پایه گذاری کرده باشه ک نباید انقدری تاثیر داشته باشه و اگه تاثیر داره چرا بقیه دکترا سر بینیاشون انقدر با جاذبه نمیاد پایین!!؟؟🤔🤔

اینا سوالای منه ک اگه رفتم پیشش حتما میپرسم...!!

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

دیروز دوستم بهم گفت برو پیش سرکارات استادشون بوده و خیلی قبولش داره خیلی هم طبیعی کاره ولی هم گرون م ...

من شنیدم سرکارات ریسکش بالاست، و گر نه جزو لیست بود، وقت گرفتن ازش هم یه کم سخته

کسی در مورد قناعت پیشه اطلاعی داره که چجوریه؟ هر چی گشتم نه سایت نه پیج، هیچی پیدا نکردم که اقلا دو سه تا نمونه ببینم اگه به دردم میخوره برم مطب

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰