2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095439 بازدید | 66696 پست
طبیعیه... درست میشه. هربار بهتر از قبل خواهد بود.

شایلین عزیز، من تا الان کلی از مطب گردیات رو‌ خوندم، متوجه شدم با سامی عمل نکردی، ولی نفهمیدم با کدوم دکتر اخر عمل کردی

خیلی خیلی ممنون از توضیحات کامل و قلم خوبت، هم استفاده کردم هم لذت بردم 

دکتر شیروانی 2858 دکتر مجلسی ۲۸۸۰ دکتر صفوی ۲۹۰۱🥰 دکتر نادریان ۲۹۰۱ دکتر قیصری ۲۸۸۷ و ۲۸۸۸ 🥰دکتر احمدی ۲۹۱۸ دکتر سامان ۲۹۳۰🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونروز که رفتم مطب رجایی یه دختره مطب نادریان و سامی رفته بود ولی آخر با اینکه یه بار با نادریان وقت گرفته بود و کنسل کرده بود با رجایی برای آخر مهر فیکس کرد گفت کار رجایی به نسبت اون دوتا خیلی بهتره بینیش استخوانی و کم کار بود فقط یه قوز کوچیک داشت 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

سلام.من فردا عمل دارم.منشی دکتر پرسیدم کاشت ناخن ایرادی نداره ؟گفت حداقل از هر دست یه دونه شو باید برداری.کسی دقیق میدونه برای چی ناخن نباید کاشت .یا لاک داشته باشه؟

مطب گردی دکترسجادیان
سلام دوستان. من امروز دو‌ روزه ک عمل کردم. به شدت ابریزش بینی و عطسه دارم چی کار کنم؟😢😢

سلام .من مطب بودم یکی از اونایی که عمل کرده بود شبیه شما آبریزش و عطسه داشت.دکتر براش سیتریزین شبی یکی تجویز کرد.

مطب گردی دکترسجادیان
سلام.من فردا عمل دارم.منشی دکتر پرسیدم کاشت ناخن ایرادی نداره ؟گفت حداقل از هر دست یه دونه شو باید ب ...

سلام عزیزم ایشالا عمل خوبی داشته باشی   
 چون ظاهرا علائم حیاتی از روی ناخن هم مشهوده مثلا اگر علائم حیاتی به خطر بی افته  یا هر تغییری تو بدن رخ بده روی ناخن هم تغییرات  ظاهر می شه و مثلا کبود میشه  واسه  همین میگن بدون لاک باشیم که بتونن تشخیص بدن

بچه ها من با دکتر تقوی راجبه ترمیم بینیم صحبت کردم گف ترمیم ها از 12 به بالا شرو میشه
عکس بینی مو فرستادم  گف هزینه عملم 22 تومن میشه   ببینید فقط چه جوری گند زده
گفت زین اسبی شده بینیم
خیلی ناراحتم خدا از اون ادمی که این بلا رو سر بینیم درآرود و تجربه کافی نداره نگذره
همیشه میترسیدم بینیم و عمل کنم و خراب بشه دقیقا الان تو همون پوزیشن هستم     

سلاااااام شایلیین جان یه سوال اینکه چندمین نفر برای عمل باشی به نظرت فرقی داره ؟  من یه همکار ...

سلام حتما بذارین نفر اول باشه نوبتتون. من یکی از دوستام سفارشم را به دکترم کرده بود. بعد موقع نوبت دهی خود دکتر گفت به منشی بگین نوبتتون را بذاره نفر اول

مگر میشود تو باشی و من آرزوی دیگری کنم😍
بچه ها من با دکتر تقوی راجبه ترمیم بینیم صحبت کردم گف ترمیم ها از 12 به بالا شرو میشه عکس بینی مو فر ...

از دکترتون اگه شکایت کنید مجبوره مقداری پول برای جریمش بده . حتما اینکار و بکنید تا تنبیه بشه

از دکترتون اگه شکایت کنید مجبوره مقداری پول برای جریمش بده . حتما اینکار و بکنید تا تنبیه بشه

خیلی تو فکرشم ولی متاسفانه یک سال از عملم گذشته  انگاری تا یه سال زمان برای شکایت هست   

بچه ها من با دکتر تقوی راجبه ترمیم بینیم صحبت کردم گف ترمیم ها از 12 به بالا شرو میشه عکس بینی مو فر ...

آخی عزیزم چقد ناراحت شدم وافعا درکتون میکنم منم همیشه میترسیدم عمل کنم خراب شه و همینم شد.چقد هزینه ترمیم بالاست .دکتر عالیانم کارلشون خوبه بازم مشورت کنین .من عکسمو به دکتر مجلسی نشون دادم گفت ترمیم میخواد بینیت ولی دوماه دیگه بیا موندم چکار کنم؟بنظرم شکایت کنید یا از دکترتون بخواید کمکمتون کنه هرچند میدونم که زیر بار نمیرن 

عزیزم ناراحت نباش. چه میشه کرد دیگه.

حتما برو از دکترت شکایت کن. قبل یکسال که هیچ کدومشون زیربار هیچی نمیرن میگن تا یکسال باید صبر کنید. حالام یکسال شده خرابکاریش مشخصه دیگه. برو دنبال کاراش که حداقل یه مقدار از هزینه شو به عنوان جریمه بده دیگه. 

راستی دکترتون کی بود؟

تقوی رو قطعی کردین یا فقط مشاوره بوده؟

مطب گردی