2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5185384 بازدید | 66763 پست
ویکی جان از عکسات به راحتی میشه ناراحتی توأم با عصبانیتت از دکترتو فهمید. امیدوارم ازاین به بعد اتفا ...

ممنونم از حس همدلیت دوستم   
امیدوارم
همینکه حتا یه نفر هم به بی تجربگی این دکتر پی ببره برام کافیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان یه سوال کسی که عینکی هست میتونه عمل بعد عمل بینی عینک بزنه؟ بعضی از دکتر ها گفتن میشه ...

سلام

تاوقتی ک گچ دارید میتونید عینک استفاده کنید. ولی بعدش یا لنز یا عینکو با چسب ب پیشونیتون باید بچسبونید و اصلا رو بینی نباشه تا ۳ ماه. قبل از ۳ ماه تاثیر منفی میذاره کاملا. بعداز ۳ ماه عینک افتابی و طبی مجازه.

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

عزيزم دكتر خودشون عمل ميكنن؟ اخه توي اينستاگرامشون ميزنن تيم جراحي اكثر بيني ها خوبه ولي خيلي هاشو ...

من که بیهوش شدم نمیدونم خودشون عمل کردن یا تیم! ولی دکتر بالاسرم بود تا اخرین لحظه درکل راضی بودم خداروشکر

زندگی یعنی یک تو، برای یک عمر …💍💏❤️
دکتر افلاکی در تهران بسیار بینی رو زیبا عمل میکنن ولی متاسفانه هزینه جراحیشون پارسال 20 تومن بود ولی ...

افلاکی بسیااار دکتر مزخرفیه لطفا کمی شرافت داشته باشید هرچیزی تایپ نکنید میدونی شرافت چیه😊🙃