در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
شایلین جان بینی که برا جراحی میگم استخوانی غضروفیه البته نوک بینی یه ذررره گوشتیه.بنظرت احمدی مناسبه ...
سلام عزیزم.
دکتر احمدی دکتر کمریسکیه. اما اینکه کاراش رو دوس داری یا نه به سلیقه خودت برمیگرده. صفحات مطبگردی احمدی رو بخون... بجز من یه خانم دیگه هم در مورد احمدی نوشته بودند، نظرات مختلف رو بخون.
بچه من تو اینه متوجه بزرگی و ایراد بینیم زیاد نمیشم ولی تو عکس فااااجعه بزرگ کج اصلا نمیتونم عکس بگیرم اگه با توجه به عکس بخوان تو عمل کوچیک کنن تو واقعیت خیلی خیلی کوچیک میشه ، نمیدونم چیکار کنم اعتماد بنفس ندارم ریسک و خطر عمل هم یه طرف، من تنگی نفس دارمو عمل برام خوب نیست و باید قبلش ریههام درمان بشه
نظرتون راجب منافی چیه ؟ من تا الان از رجایی و سامی خوشم اومده ولی هنوز واسه مشاوره نرفتم چون از شهرس ...
تو نی نی سایت یه نفر خیلی از رجایی بد گفته فکر کنم بینی شو خراب کرده یه آرزو نامی هم بود با سامی عمل کرده بود جالبه میگفت خیلیییی قوس داره بینیش اما من پیداش نکردم و عکسی ندیدم از منافی هم دیدم ناراضی ولب بیشتر بخاطر سایز بینی
من خیلی وقته که کارای برادران رو فالوو نمیکنم اما توی یه تاپیک دیدم یه عکس از کاراش گذاشته بودن خیلی فاصله لب تا بینی زیاد شده بود و کلا از نیمرخ خیلی بد شده بود