در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
وای خداااا خیلی شیکه و خوشگله ...دست بهش نزنیا. با آرایش خیلی خوب میشه .عاشقش شدمممم
چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡 شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هستچرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔 اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡
خیلی خوبه عزیزم.من وقتی میخندم بینیم پهن میشه و باز ..قصد عمل دارم.
چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡 شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هستچرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔 اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡
سلام . ببخشید وارد بحثتون شدم . یکی از دوستان تو همین تاپیک اصول زیبایی شناسی بینی رو گذاشته بودن . که دقیقا ارتفاع بینی باید اندازه فاصله دوتا پره باشه . یعنی پایین بینی یه مثلث متساوی الاضلاع باشه . امتحان کنید ببینید چه جوریه . خیالتون راحت میشه