2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر محبی

عزیزم شما از مدل بینی تون راضی هستید؟،مدل بینی تون چطور بود؟ اخه من نوبت عمل با محبی رو دارم ولی خیلی دودل شدم ☹

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
ی سوال دیگم هم اینه ک من وقتی ب تیغه ی بینیم دست میزنم انگار قسمت بالاییش ی برآمدگیه قوز مانند داره ...

من تو مطب چند مورد این شکلی دیدم دکتر بهشون گفته بود ورمه خودش میره،دوستان تو واتساپ گفتن با ماساژ از بین میره ولی دکتر باید ماساژ بده اگه اشتباه نکرده باشم

سلامب هم،ی من ی سوال دارم کمکم کنید ممنون میشم من یک ماه و 10 روزه ک عمل شدم بینیم استخوانی بود د ...

شب رو چسب بزن حتمااا

اما چرا زنگ نمیزنی بپرسی

دکتر منم گفت تا یک‌ماه چسب بزن بعد بیا پیشم ویزیت شو

اصلا از بعد عملم ندیدمش دیگه تااااا شهریور دوباره برم

ی سوال دیگم هم اینه ک من وقتی ب تیغه ی بینیم دست میزنم انگار قسمت بالاییش ی برآمدگیه قوز مانند داره ...

استخون ورم کرده

دکتر ماساژ میده خودش ،خودتم یاد بگیر 

میگن تا ۶ ماه فرصت داری با ماساژ درستش کنی

دو نفرو تاحالا دیدم سر این موضوع ترمیم کردن

اگر اینا و مکافاتای بعد از عملو میدونستم،بخدا قیدشو میزدم😂😂😂

استخون ورم کرده دکتر ماساژ میده خودش ،خودتم یاد بگیر  میگن تا ۶ ماه فرصت داری با ماساژ د ...

شما با کدوم دکتر عمل کردید؟

اینو نمی دونم ،راستش برای خودمم سوال بود 🤔

خواهرم لیزیک کرده بود

یادمه بعد یک ماه که رفت ویزیت داد😂

واقعا برام خیلی جالبه این حرکت

کسی که چند تومن هزینه عمل میده،سختش نیست ویزیت بده دوباره

اما کاره خوده دکتره

دکتر کار خودشو هم نمیخاد ببینه یعنی

خواهرم لیزیک کرده بود یادمه بعد یک ماه که رفت ویزیت داد😂 واقعا برام خیلی جالبه این حرکت کسی که چ ...

متاسفانه هیچ قانونی  هیچ نظارتی به کار پزشکا وجود نداره

استخون ورم کرده دکتر ماساژ میده خودش ،خودتم یاد بگیر  میگن تا ۶ ماه فرصت داری با ماساژ د ...

عزيزم ميشه برام بگي بعد از عمل چه مكافاتي داره؟ خيلي دردسرش زياده؟ برام بي زحمت توضيح بده

خب بچه ها چه خبر؟ بیاید یکم اخبار رو باهم اشتراک بذاریم! ناراضی جدید کشف نکردید از برادران؟ راستی ...

من با یکی از کسایی که تو مطب برادران‌ ارتباط گرفتم. دیروز صحبت کردم خیلی راضی بوداز همه چی. ۱۹ روزه از عمل مبگذره و خیلی جمع جوره. من خوشم اومده

مطب گردی