2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095422 بازدید | 66696 پست
از سامان چی شنیدی؟ من بتازگی دارم بررسیش میکنم چیز زیادی نمیدونم ازش

شایلین جان لطفا درخواست دوستیم رو قبول کن یه مطلبی رو میخوام واست بفرستم

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)

بچه ها کسی میدونه ترمیم چقدر ریسک داره؟ من اگه بخوام با ابیانه ترمیم کنم (یعنی ترمیم منظورم همون برامدگی کنار استخونمه) به نظرتون به دردسرش می ارزه؟ دوره نقاهتش چجوریه؟ به خدا دو روزه خیلی ناراحتم مخصوصا اینکه آمین جون گفتن اون 3 نفری که این مشکلو دارن توو ظاهر هم مشخصه😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها کسی میدونه ترمیم چقدر ریسک داره؟ من اگه بخوام با ابیانه ترمیم کنم (یعنی ترمیم منظورم همون برا ...

عزیزم حالا چند ماه صبر کن انشاءلله از بین میره.ترمیم زیر یسال خوب نیست.

من جاي شما بودم اين كارو نميكردم مگر اينكه از اين موضوع رنح ميبريد. چون بايد عضلات و اعصاب دستكاري ب ...

ممنون خانم دکتر بابت توضیحاتتونبیشتر از اونچه که فکر میکردم مهمه

الان که میخندیدن بینی و شکل لبخندت بهتر شده؟ 

قبل عمل.بهتر و واضح تر از این تو گوشی نداشتم

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
mami-kian-joon#   عزیزم بیا عکسا رو برات میذارم ببین.

عزیزم شرمنده اشتباه صدات کردم😶

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
عزیزم حالا چند ماه صبر کن انشاءلله از بین میره.ترمیم زیر یسال خوب نیست.

نه زیر یک سال که انجام نمیدم

منم امید داشتم بره ولی وقتی میگن باز از این موارد داشته و نرفته فک نمیکنم بره...