2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095439 بازدید | 66696 پست
خب الان یه مبحث جدید باز شد آمین جان رفرنس چی؟ این که الان گفتی یعنی چه؟ 😁

منبع اصلی جراحی گوش و حلق بینی من از یه سایتی مطالعه کردم بعضی عیوب بینی رو هم همون جا متوجه شدم مثل باریک بودن زیادی تیغه ی بینی م بین دو ابرو و باعث شد بتونم سوالات مناسب رو بپرسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلن سامی اصلا جای بخیه هاش نمیمونه حتی همین دوستم الان بعد یکسال خیلیها باورشون نمیشه بینی عمل شده ...

چه خوب , دکتر باحالیه دارم بهش علاقمند میشم مثل نقاشی کردن از حس اش خوشم اومد

من قبل از میلانی گزینه اصلی ام ابیانه بود ولی تو همین تاپیک بعضی بچه ها معتقد بودن ابیانه خیلی بینی رو کم تغییر میده و فقط عیب ها رو رفع میکنه گفتن تیکه کلامش صاف وصوف کردنه حالا آمین ودردونه جون شما که با دکتر عملیدید نظرتون راجب قبل و بعد بینی هاتون چی هست ?

من قبل از میلانی گزینه اصلی ام ابیانه بود ولی تو همین تاپیک بعضی بچه ها معتقد بودن ابیانه خیلی بینی ...

دکتر ابیانه طبیعی عمل میکنه دیگه عزیزم یعنی قوس زیاد و کوچک کردن زیاد انجام نمیده منم هنوز خیلی زوده که نتیجه نهاییم و بگم ولی تا اینجا که خداروشکر راضیم و اینکه بینی من تغییر کرده واقعا.بازم میگم جراحی بینی کاملا سلیقه ایه عزیزم.

من قبل از میلانی گزینه اصلی ام ابیانه بود ولی تو همین تاپیک بعضی بچه ها معتقد بودن ابیانه خیلی بینی ...

به نطر من این حرفِ کسانی هست که توقع بینی فانتزی دارن یا کسانی که بینی کم ایراد داشتن و چون دکتر طبیعی کار می کنه حس می کنن خیلی تغییر نکردن من عکس قبل و بعد بینی م توی تاپیک هست صفحه ی ۲۲۱۹ و۲۲۲۰ و بیشترین مشکل بینی م از همون زاویه ای بود که گذاشتم بینی من قوز داشت و از روبرو نامتقارن بود ایرادهاش که گرفته شد و کوچیکتر هم شد خیلی تغییر کردخودتون می تونید بررسی کنید .واینکه نظر شخص من مهم نیست حتما به نظر من دکتر خوبی بودن که باهاشون عمل کردم و یک چیزهای اینچنینی کاملا به سلقیه و دید خودتون بستگی داره من بینی م روخیلی دوست دارم ولی شما ممکنه اصلا خوشتون نیاد.

خانم میم عزیز خوشحال میشم نظر شمارو هم درمورد ابیانه و کارش بدونم. راستی شما چندوقت بود عمل کردید؟ ...

سلام عزیزم.من 3ماهو نیمه که عمل کردم. پمادی که خود دکتر دادن رو هزار جا رفتم پیدا نکردم و از یه داروخونه مشابه اون یه چیزی گرفتم و 3 ماه استفاده کردم هنوز یه خط سفید رنگی زیر بینیم هست و چون پره های بینیم باز نشده فقط همون یه خطو دارم که نمیدونم میره یا نه و راستشو بخوای مهم نیس برام به خاطر همین زیاد درگیرش نیستم ولی جای یه خطو دارم هنوز. برامدگی کنار استخون بینیم تغییری نکرده و انگار از روبرو صاف و صوف نیست که این خیلی اذیتم میکنه و به فکر ترمیمم ولی چون از خانواده گرام میترسم اصلا حرفشو نمیزنم😑 ولی دروغ چرا توو ذهنم هست.

اینم بگم که همه مراقبتهایی که گفته رو مو به مو انجام دادم یعنی من هنوزم بعد 3 ماهو نیم طاق باز میخوابم! خیلی از کارایی که بچه ها اینجا گفتن انجام میدن رو اصلا انجام ندادم مثل فین کردن و .... خلاصه خیلی به خودم سختی دادم ولی نتیجه اونن نبود که باید میبود. ولی عاشق مدل بینیمم یعنی اون مشکلو اگه نداشتم راضی ترین بودم😢

در مورد طبیعی بودن هم من کسایی رو توو مطب دیدم که واقعا نمیشد فهمید عمل کردن یا نه اما بعضی از کاراشم عملی بودن کاملا معلومه. اگه باز سوالی داشتی بگو شاید بتونم راهنماییت کنم

سلام دوستان

من در مورد دکتر گلجانیان تبریزی توی صفحات خیلی قبل تر تاپیک مطالبی دیدم

ایا کسی هست  اطلاعی درباره کار این دکتر داشته باشه یا اخیرا باهاش عمل کرده باشه؟؟ ممنون میشم اطلاع بدید

خوشبحالتون که تهرانید .....شیراز دکتر خوب چندتا داره که اونا هم یا جدیدا کارشون خراب شده ...یا دیگه ...

سلام عزیزم من دو هفتس عمل کردم با دکتر آصفی و از عملم راضیم بینیم هم گوشتی بود خدا روشکر علی رغم ورمی که دارم در کل از نتیجه راضیم، به نظر من دکتر آصفی اگه خواسته غیر معقول نداشته باشی میتونه خوب در بیاره و حتی من به شخصه کارش رو نسبت به دکتر دستغیب که همه رو یک شکل عمل میکنه بیشتر میپسندم .

یه خانومی توی مطب نادریان دیدم از دور خیلی زیبا بودن (احساس کردم انجلینا جولی دوباره اومده کشورهای ...

منم با شایلین موافقم جای بخیه خیلی مهمه جاش ممکنه بره ولی وقتی خطش مثل گوشت اضافه اس خیلی بده

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲
بچه ها پیشنهاد میکنم کتاب قورباغه رو قورت بده از برایان تریسی رو بخونید...     لپ مطلب ...

من خوندمش دوبار ولی بهش عمل نمیکنم    

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲
سلام عزیزم.من 3ماهو نیمه که عمل کردم. پمادی که خود دکتر دادن رو هزار جا رفتم پیدا نکردم و از یه دارو ...

با کی عمل کردی 

سه ماه و نیم زوده واسه قضاوت 

برامدگی کنار استخونتم احتمال زیاد ورمه دست بزن بهش ببین حس میکنی زیرش ابه یا نه

سه ماهه طاق باز خوابیدی ! سخت نگیر به خودت دیگه فایده نداره بیشتر از یکی دو ماه طاق باز خوابیدن به خودت سختی نده 

دکتر به من گفت فین کن ولی بینیتو نگیر 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.