2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
من دیشب تمرین میکردم طاق باز بخوام. به یک دقیقه نمیکشید میپیچیدم اینور اونورو رو شکمو ... خدا بخیر ...

منم قبلش خیلی امتحان میکردم نیمتونستم 

از این بالش دور گردنیا بگیری بزاری تقریبا بهتره و راحتتر میتونی طاق باز بخوابی

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
من دیشب تمرین میکردم طاق باز بخوام. به یک دقیقه نمیکشید میپیچیدم اینور اونورو رو شکمو ... خدا بخیر ...

نگران نباش وقتی مجبور باشی  همه چیز ممکن میشه 😉

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهشون زنگ بزن عزیزم خیلی خوب برخورد میکنه بگه جواب بدین.حالا نطرتونم میگین در مورد این عمل

فقط همین عکسه،از نیم رخ که هیچی معلوم نیست اصل تمام رخه ولی نیم رخش قشنگه.البته من که به دردم نمی خوره دبگه ۳ ساله عمل کردم اینجا راجع بهش صحبت شد خواستم ببینم چطوره کارشون

وای من هنوز توفکر حرفی هستم که تومطب زدم ......طبیعی با قوس کم 

خدایا  دهنتو میبستی خو .....من میترسم ...مامانم هی میگه بزار تا زنگ بزنیم بگیم نیمه فانتزی ...من میگم ولش کن دیگه هر چی طراحی کرد 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
درود به همه دوستان بچه ها من دوتا تجربه مطب گردي قول داده بودم بذارم براي كساني كه نميتونن برن يا د ...

سلام واقعا ممنون از توضیحاتت. یه چیزی میگم نمیدونم واسه من اینطور بود یا همه. بعد عمل تا 7 یا 9 ماه بینی ورم داره عیبهای بینی معلوم نمیشه. واسه همین همه میگن نمونه یک ساله ببینید. من خودم تا وقتی ورم داشت بینیم حوشگلتر بود عیبهاشم معلوم نبود(بعد از اینکه کورتون به بینیم زد ورم یک طرف خوابید ولی ورم یک طرف دیگه نخوابید من سه یار در کل کورتون زدم و اصلا پیشنهاد نمیکنم کورتون بزنه کسی چون اون قسمتی که سوزن رو میزنه میره تو).

من دختر خاله ام با ابیانه عمل کرد خیلی خوب شد ولی بینیش کم کار بود و هیچ مشکل تنفسی نداره. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

آهان راستی اینم بگم اکثر بینیها از بغل خیلی خوشگلن (مال من هم از بغل مشکل نداره). پس وقتی عکس توی اینستا میبینید حتما برید سراغ عکسهای از روبرو.

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

رها۹۴۱۱شماساری پیش دکتربهنام غفاری عمل کردید گفتید بینی تون گوشتی بوده اگه هنوزبه این تاپیک سرمیزنید ممنون میشم اطلاع بدیدکه الان راضی هستیدازکاردکتر چون منم بینیم گوشتیه وقصدعمل دارم

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
فقط همین عکسه،از نیم رخ که هیچی معلوم نیست اصل تمام رخه ولی نیم رخش قشنگه.البته من که به دردم نمی خو ...

عزیزم تمام رخش خوب بود تو پیجش گزاشته. در کل خاستم بدونم ب نظر من خوب میاد یا بقیه هم موافقن

چشم به راه...