2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095432 بازدید | 66696 پست

این عکس قبل از عمل منه که قبلا گذاشته بودم اون قوزی که به خاطرش عمل کردم تو این زاویه کاملا مشهوده من بینی م تو سن بلوغ شکسته بود و کم کم این قوز ظاهر شد از روبرو هم بینیم کاملا نامتقارن بود و پره ی چپم کاملا بزرگتر از راست بود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چه کارایی میکردین دیگه؟؟من نمک و ادویه نمزخورم و سعی میکنم طاق باز بخوابم ولی گاهی اوقات نمیفهمم ...

همون کارهایی که تو جزوه اشون گفته اگر اشتباه نکنم تا ۳ ماه با دوتا بالش و تا ۶ ماه طاقباز خوابیدم

به خاطر اینکه اروپایی ها کلا اسکلت صورتشون و فرم بینیشون نیازی به عمل نداره اکثرا عمل بینی هم خود ع ...

نه اونا هم دماغای مختلف رو دارن و میان ایران تعجب می کنن همه یه چسب زدن رو صورتشون.

لوازم آرایش رو چی می گین؟اوج مصرفش در دنیاا مال ایرانه.

بعدم پزشکا می گن چراحی خطرناکیه .همون بی هوشی به تنهایی کلی عوارض داره.

عزیزم من خودم سه سال پیش عمل کردم و تمام ابعاد عمل رو می دونم خارحی ها هم عمل می کنن و خیلی نامحسوس ...

من هم همین نظر رو دارم.اولا چهار دیواری اختیاری هر کس حق داره عمل بکنه یا نکنه.ولی اونایی که عمل می کنن و عملشون بد در میاد چی؟ اونا رو هم بگین و در نظر بگیرید

اونایی که دور از جون همه زیر عمل فوت می کنن چی؟

اینا خطرات واقعیه توهم من نیست که.

تو این تاپیک جو راه میوفته هرکی بینیش یه ایراد کمی هم داره بره عمل.

من اینقدررر دیدم دماغایی که ایرا دی هم نداشته ولی رفته عمل کرده.به خودش مربوطه درست.ولی این فرهنگ که باب شده اشتباهه

من هم همین نظر رو دارم.اولا چهار دیواری اختیاری هر کس حق داره عمل بکنه یا نکنه.ولی اونایی که عمل می ...

خیلی چیزای دیگه تو زندگی ریسک داره نمی شه کلا از ترس ایجاد مشکل هبچ کاری نکرد منم با عمل بی خود مخالفم ولی شما برو عکس قبل از عمل من توی صفحه ی۲۲۲۰ رو ببین خب گاهی این عمل ها لازمه 

خیلی چیزای دیگه تو زندگی ریسک داره نمی شه کلا از ترس ایجاد مشکل هبچ کاری نکرد منم با عمل بی خود مخال ...

عکس بعد عملت رو گذاشتی؟

من صحبتم راجع به عملای غیر ضروریه.دختر عمه من به خاطر عمل بینی تو سن ۲۰ سالگی فوت کرد.بیچاره عمم الان سال هاست که در واقع زندگی نمی کنه.بینیش هم اونقدرا بد نبود که بزنه تو ذوق