در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
مرسي عزيزم منظورش از اينكه چندسال پليپ عمل نميكنم چي بوده؟ ميدونيد ايشون چندسالشونه؟ و چقدر تجربه ...
نمیدونم والا گفته قبلنا پولیپ عمل میکردم الان چندسال عمل نمیکنم حتما حوصله زحمت زیادی نداره
.معنولا چندسال اول برا اینکه مریص ها رو جذب کنن عمل میکنن بعد که معروف شدن دیگه لزومی نمیبینن.جدی چقدر شلوغ شده دورش .آخه من دو ماه پبش تماس گرفتم همینطودی ببینم نوبت عملهاش چطوره گفت هر ماهی میخای عمل کنی همون اول ماه تماس بگیر نوبت میدیم حالا میگه زمستاننن ....عجب
دكتر نوري روش بسته عمل ميكنن، تو روش بسته كلا اصلاح انحراف و پليپ سخت و گاهيي غير ممكنه ، دليلش همين ...
آقا نوید منم بینیم شکسته و انحراف داره پیش دکتر رجایی مشاوره شدم گفت در بهترین حالت هفتاد درصد بهتر میشی فقط مشکل اینه زیاد ایشون نمیشناسم شما چیزی در موردش نمی دونی؟
دكتر بسيار خوبيه، خيلي هم گرون كرده جديدا،تنها ايرادش كاراش پروژكشن داره، اگه بينيتون نياز به كم كرد ...
ممنون از پاسخگوییتون آره قیمتش بالاست ولی تو بیمارستان جراحی میکنه و روزی یک نفر عملاش هم چهار پنج ساعت طول میکشه دقیقا پروجکشن زیاد تغییر نمیده به نظرتون با توجه به مشخصات بینی من که دست هر کسی نمیشه داد کدوم دکترا رو غیر از ایشون پیشنهاد می کنید؟