2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5096409 بازدید | 66699 پست
ببخشید برای شما طراحی بینی انجام داد؟؟ 

اره عزیزم و طراحیش خیلی خوب بود هم خودش و هم منشیش گفتن از این بهتر میشه.بهش بگو نیمه فانتزی میخام که طبیعی دربیاد.بگی طبیعی دیگه خیلی دست نخورده میمونه

چشم به راه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز فکر میکردم این عکسارو پاک کردم. الان تو گوشیم دیدم گفتم بفرستم ببینی😉 این عکس واسه روز بیستم ...

وای عزیزم مباااررررکه خیلی خوب شده که. ورمشم بخابه عاااالی میشه.خداروشکر

چشم به راه...
من بینیم از اول کوچیک بود مشکل اصلیش قوزش بود. راستی شنبه رفتم مطب دیدم یه خانومه بنده خدا اومده بع ...

نه نمیزنه ولی یکم رعایت کن بابا تو همه کار میکنی با مماخت 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

بچه ها من از داخل خیلی ورم داره بینیم چه کنم 

با قطره سدیم کلریدم باز نمیشه

یکیش بازه ولی ورم داره خیلی

اون یکی هم ک انحراف داشته کیپه نفس کم میره ازش  ورمم داره

دیگه خسته شدم انقد از دهن نفس کشیدم🤦🏻‍♀️

سلام  من مطب دكتر نوري هستم. فعلن فرم پر كردم و ٦٠ تومن ويزيت دادم. منتظرم نوبتم شه.

سلام ببنید دماغها بزرگن؟؟ سوراخها رو هم دفقت کن؟؟ من خاهرم یبار رفت گفت همه راضی بودن البته همه چسب داشتن

بچه ها من از داخل خیلی ورم داره بینیم چه کنم  با قطره سدیم کلریدم باز نمیشه یکیش بازه ولی ورم ...

شیوا جان فقط صبر...

بخور که گفتم زدی؟؟ خیلی کمک میکنه ها!!! به من خیلی کمک کرد.

برا منم هنوز حس میکنم توش ورم داره. آلرژیمم زیاد شده با این عطسه هایی که میزنم بعید میدونم حالا حالا ها بره ورمش. 

بچه ها من از داخل خیلی ورم داره بینیم چه کنم  با قطره سدیم کلریدم باز نمیشه یکیش بازه ولی ورم ...

سلام شما دکتر میلانی عمل گرده بودین،؟؟ چند وقته؟؟ یعنی طبیعیه؟

سلام شما دکتر میلانی عمل گرده بودین،؟؟ چند وقته؟؟ یعنی طبیعیه؟

نه حسنانی عمل کردم

یک هفته است 

طبیعی