2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5096351 بازدید | 66699 پست
نه انگار از بعد عید اومده بیمارستان نیکان منم واقعا ۱۵ تومن برام زیاده برای عمل بینی ولی میگم یه با ...

کاره خوبی میکنی منم قبول دارم. ولی باید تحقیق کرد خیلی

نظراتتو به ما هم بگو عزیززم

من تو این صفحات که خوندم با اطلاعات آقای نوید که خیلی هم انگار بررسی کرده بودن و با ثابتی عمل کردن ک ...

ولی یجا من خوندم اقانوید گفتن دکتر ثابتی برای اقایون بهنره چون طبیعی عمل میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لبم و چهار تا دندون بالام بی‌حسه اخه سرم رو بعد اینکه گچو باز کنی میدن  امروز یکم باز میشه ...

من گچ هم داشتم با سرم میشستم...آره یکم آزاردهندست ولی فک کنم خوب شیم نهایتا. من امروز ۲۱ روزه که عمل کردم. اکثر ساعتها تو روز میتونم خوب نفس بکشم. بهتر میشی انشالله. تحمل کن

[QUOTE=93894402]وضعیت من همین الان یهویی    [/QUOTE خوبه عزیزم خیلی کبود نشدی. خوندیزیت چ ...

اونورم کبود شده😂😂😂البته نه زیاد زیر چشم فقط سمتی ک چکش کاری کرده و انحراف داشتم کبود شده اینورم اصن کبود نشده

من خونریژیم خیلی کم بود بعد عمل

دردم نداشتم

الان فقط همون سوراخی ک انحراف داشته هی کیپ میشه هی باز میشه ولی این سوراخم ک در عکس مشاهده میکنید از اولش باز باز بود😂😂😂

الان فقط حوصلم سر رفته ایششش

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
من گچ هم داشتم با سرم میشستم...آره یکم آزاردهندست ولی فک کنم خوب شیم نهایتا. من امروز ۲۱ روزه که عمل ...

🤔🤔🤔تو از اول همه کار میکردی با دماغت از شستوشو تا فین و...😂😂

این یک هفته رو روزی یه لیوان به زور اب کرفس خوردم ورم ندارم دیگه تقریبا ولی عین زهرماره به شدتم ضعف میاره