2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا نوید مبارکه خیلی خوب شده  البته ای کاش عکس قبل هم میذاشتین  به سوال بخیه از داخل خور ...

ممنونم، عكس بعد هم گزاشتم، ببينيد يه سري بخيه داخلي كه براي همه هست، پره هاي منم باز كرد ولي اصلا جاش نمونده، حتي نياز به كرم جاي بخيه هم نشد

البته اگر بينيتون پهن نباشه پره رو باز نميكنن ولي براي من لازم بوده

سلام دوستان

من میخوام بادکترخانم جراحی کنم.بین خانم دکترای تهرانی کی ازهمه بهتره؟؟

دکترماریامرادی.گیلداگیوه چی.آتوساطهماسبی.سوسن سکوتی.مریم اسماعیلی یاکتایون انصاری

خواهشا نظروتجربتون رو ازدکترهای خانم بگییییییید

ممنونم، عكس بعد هم گزاشتم، ببينيد يه سري بخيه داخلي كه براي همه هست، پره هاي منم باز كرد ولي اصلا جا ...

خیلی ممنون 

من بینیم پهن نیست نوک بینیم هم افتاده نیست 

یه قوز کم دارم و اینکه ارتفاع بینیم زیاده کلا دوست دارم اندازش کوچیک شه

اما از عمل وحشت دارم اینکه تا مدتی طاق باز باید خوابید 

و خیلی چیزای دیگه 😔

دوستان یه سوال و کمککککک 

25 روزه جراحی کردم. روی پل بینی ام، یک سانت پایین تر از ابروها یه برآمدگی حس میکنم مثل قوز، نه خیلی سفت نه خیلی شل، 

دکترم اهمیت نمیدن خیلی بهش، اما من واقعا نگرانم.

خواستم ببینم کسی تجربه شو داشته؟ طی زمان کمتر میشه یا بیشتر؟

سلام دوستان کسانی که هنوز عمل بینی نکردن دست نگه دارن یه دکتر با تجربه و خوب بهتون معرفی میکنم اسمش دکتر کاوانه و خیلی خوبه شمارشو براتون میزارم مشاوره رایگانم میده.

09902771196