2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095432 بازدید | 66696 پست
با این چسبا که عالیه. با کی عمل کردین شما؟

مرسی. با دکتر ابیانه

خودمم تا اینجا خیلی راضی ام. کبودی اصلا نداشتم و جای بخیه اصلا ندارم. و تا اینجا همونطور که می خواستم طبیعیه. حالا دو سه ماه باید بگذره ببینم نتیجه نهایی چطوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقا نوید دکتر محمد علی اکبری رو میشناسید چیزی راجبش میدونید

واي واي اصن نرين سمتش كه خرابكاره حرفه اييه، 

من خيلي وقت پيشا زنگ زدم مطبش قيمت كه نميده پاي تلفن، منم ديگه پيگير نشدم، شماره منو سيو كرده بود منشيش هفته ايي دوبار زنگ ميزد بيا مشاوره 😂😂بعدا تو پيجا و كامنتا فهميدم خيلي خرابكاره

واي واي اصن نرين سمتش كه خرابكاره حرفه اييه،  من خيلي وقت پيشا زنگ زدم مطبش قيمت كه نميده پاي ...

خیلی که تبلیغ داره.همه جا تبلیغاتشو میشه دید.

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷

بینی منم گوشتی بود و خیلی از این که گوشتی و بزرگ بود بدم می اومد تصمیم گرفتم که دنبال یه دکتر خوب بگردم آخر سر با معرفی دوستم رفتم پیش دکتر عبدالمطلبی و جراحی انجام دادم و الان شش ماه از عملم میگذره و راضیم واقعا کارش خوبه حالا خواستی بگو برات عکسمو بفرستم 

بینی منم گوشتی بود و خیلی از این که گوشتی و بزرگ بود بدم می اومد تصمیم گرفتم که دنبال یه دکتر خوب بگ ...

شما با چند نفر عمل کردین ؟؟ پیغامتون هم همیشه تکراریه

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷