2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095497 بازدید | 66696 پست
من هنوز کارای دکتر قارونی رو از نزدیک ندیدم ولی تو پیجش همه جوره داشت شما هم به نظرم قبل عمل تاکید ک ...

بله پگاه جون منم به همین نتیجه رسیدم چون اصلا دیگه نمیتونم به فکر یه دکتر دیگه باشم و چند ماه دوباره معطل بمونم.

خوبه که بعضی ها صبور هستن و میتونن مدت طولانی منتظر نوبت دکتر بمونن

من همین دو ماه هم همش فکرم مشغول بوده☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان، من فردا صبح عمل دارم، لطفا برام دعا كنيد، 🙏🏼❤️❤️❤️

ایشالله به خوبی عملتون انجام بشه

شما خیلی خوب توضیح میدین فردا همین موقع امیدوارم حالتون خوب باشه و بیاین برامون تعریف کنید

سلام دوستا میشه منم راهنمایی کنید ؟! من تازه میخوام شروع به مطب گردی کنم !

قبلا خیلی خیلی سرچ کردم بارها تصمیم به عمل گرفتم اما در نهایت از ترس پشیمـون شدم ولی خوب الان ترس ندارم دیگه تصمیمم رو گرفتم ، ولی گزینه های انتخابیم بعد از مدت ها سرچ فقط 2-3 تاست ! کافیه ؟! :)) 

من بینیم گوشتیه (یعنی خودم حدس میزنم چون پوست چرب و منفذ داری داره بینیم) و خیلی میترسم که مثن برم و بهم بگن اصن بینیت قابل عمل نیست :)) یعنی ممکنه ؟!

شما نظرتون برای بینی گوشتـی و مدل طبیعی (ولی ظریف) چه دکترهایی هستن ؟! 

Fall Seven Times , Stand Up Eight !
سلام دوستا میشه منم راهنمایی کنید ؟! من تازه میخوام شروع به مطب گردی کنم ! قبلا خیلی خیلی سرچ کردم ...

سلام عزیزم منم مشکل تو رو داشتم بینی ام گوشتی بود و خیلی دنبال دکتر گشتم ولی من یه بار شش سال پیش عمل کردم پیش یه دکتر که خیلی کارش خوب نبود و جوری بینیمو عمل کرد که خیلی بینی ام بد شده بود و غیر قرینه بود و از طرفی هم مشکل تنفسی داشتم بعد با کلی تحقیق و پرس و جو مطب گشتن تونستم دکتر شهسواری را پید کنم واقعا دکتر خوب و باتجربه ایه منم الان شش ماه پیش دکتر شهسواری عمل کردم واقعا که از کارش راضیم و هم ظاهر بینیم خوب شده و هم اینکه مشکل تنفسیم از بین رفتش خدا خیرش بده

کی بود که کارش خوب نبود ؟! شما طبیعی عمل کردین ؟

من قبلا پیش همتی عمل کرده بودم . اره عزیزم طبیعی عمل کردم و خیلی راضیم چون خیلی خوش فرم شده دکتر شهسواری هر مدلی که بخوایی بهش بگید بعد با توجه به فرم صورتت میگه کدوم بهت بیشتر میاد 

میگن ابیانه بینی گوشتی ها رو خوب درنمیاره ولی برای بینی استخوانی مارش عالیه و بسیار زیبا. بینی منم گ ...

من بار قبل که عزمم رو جزم کرده بودم که بینیم رو عمل کنم فوکوس ام روی ابیانه بود ، که منم دقیقا همین رو بسیار میشنیدم ، کیس ـآی استخوانیش عااالی میشدن اما همونا میگفتن که نمونه های گوشتیش جالب نیست ، البته من تا اونجایی که میدونم گوشتی ها رو تغییری نمیده و انگار نه انگار که عمل کردن ! 

یحیوی هم کارشون خیلی خوبه اما ریسکیه یعنی به همون اندازه که کار عالی داره ناراضی هم داره حتی ناراضی های تنفسـی ، منم که اولویت اولم تنفس و انحرافمه بدون شک از لیستم خطش زدم چون بنظرم بینی تغییر نکرده رو میشه تحمل کرد اما اینکه تنفست از بین بره رو اصلا !
شمـا بینیتون گوشتیه ؟! الان چه کسایی رو تو لیست دارید ؟!

Fall Seven Times , Stand Up Eight !

سلام دوستان.

آقانوید ان شاءاله به سلامتی عمل کنین و اون چیزی که میخواین بشه....

داداشم به دکتر ابیانه هفته قبل عمل داشت و خودم آخر بهمن با دکتر قارونی....البته خدا به خیر کنه...امیدوارم نتیجه عمل هامون رضایت بخش باشه.

داداشم یه مقدار اذیت شدن.برعکس خیلی جاها که میگفتن سخت نیست.درد و کلافگی و ...تا موقع تامپون کشیدن(دو روز بعد عمل).بعدش بهتر شد نسبتا.دکتر بهش گفته هم از داخل هم بیرون ورم داره.راستی دو تا غضروف هم بهش دادن تا 9 ماه داخل یخچال نگه داره...

من بار قبل که عزمم رو جزم کرده بودم که بینیم رو عمل کنم فوکوس ام روی ابیانه بود ، که منم دقیقا همین ...

بله بینی من گوشتیه ، قوز کمی داره ، یکم افتادگی داره و بینیم نوکش بزرگه  ، من بصام و جاندیده مطبشون رفتم .کارای بصام دیدم خوبه طبیعی اما حس میکنم نوک بینی بزرگ درمیاره  کارای جهاندیده هم خوبه منتهی تامپون میزاره و نوک بینی کمی تیزه اما تو مطبش افرادیم دیدم نوک بینیشون طبیعی بود  م بیمارش میگفت اینا خودشون نوک بینی تیز خواستن . واقعا خودم موندم بین این دونفر چه کسی انتخاب کنم .ابیانه هم بدرد بینی من نمیخوره