2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5096366 بازدید | 66699 پست
بله خیلی کاراش خوبه ولی گرررون میگیره لامصب

شما مطبش رفتي؟من بين يحيوي و قاروني موندم با اينكه پيش يحيوي وقت گرفتم اما ني ني سايتو كه ديدم دو دل شدم ،نه بخاطر قيمت بخاطر اينكه كمتر ديدم درموردش حرف بزنن و اينكه يه سري نارضايتي ديدم البته در حد حرف البته راضي خيلي بيشتر ديدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان.بینی من هم نیمه گوشتی هست..واقعاسخته بین این چند تا دکتر یکی را انتخاب کرد.چون سبک کار این چند تا دکتر (بنیادی.ابیانه.قارونی.بصام.فرهنگ) به هم نزدیک هست....جالب اینجاس هر کدام از بچه های تاپیک میره پیش یه نفره.تا الان دختر آبی با دکتر احمدی-پسراموعشقه با دکتر بنیادی-گلی جون با دکتر ابیانه.هر سه تا هم راضی ان خدا رو شکر..احتمالا تا قبل عید ما چند نفر هم برکت شیم ...

دوستان به نظرتون بصام بهتره یا ابیانه ؟   کدوم بینی گوشتی تمیزتر  و ظریف تر درمیارن   ...

بصام رو نمیدونم اما من شنیدم ابیانه برای بینی کوشتی خوب نیس بینی استخونی رو تا بگی قشنگ درمیاره ولی گوشتی نه

سبکش چیه؟ طزیعیه نیمه فانتزیه؟ این همه تعریف میکنن میخوام ببینم چه مدلیه کارش😢

سبکش طبیعی هست.عروسکی و فانتزی و اینا نیست.

ولی طبیعیهاش ظریفه نه مثل بعضی دکترا هنوز بزرگ بمونه

بصام رو نمیدونم اما من شنیدم ابیانه برای بینی کوشتی خوب نیس بینی استخونی رو تا بگی قشنگ درمیاره ولی ...

بینی استخوانی اکثرا خوب درمیارن مهارت دکتر وقتی که بینی گوشتی و  نیمه گوشتی خوب دربیارن ...  تا حالا هم دکتری ندیدم بگن بینی گوشتی خوب درمیاره :(

من هنوز نمیدونم با کی اکی کنم:/// یه بار میگم ابیانه یه بار میگم قارونی  یه بار میگم بنیادی ...

واااااای این منم دقیقااااا😑 نمیدونم این قضیه انتخاب دکتر چرا اینقدر سخته. فک کنم مراقبت های بعدش اینقدر سخت نباشه😂

بصام رو نمیدونم اما من شنیدم ابیانه برای بینی کوشتی خوب نیس بینی استخونی رو تا بگی قشنگ درمیاره ولی ...

خدا کنه همینجوری باشه که شما میگین من بینیم استخوانیه بیشتر نظرم رو ابیانست