2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095432 بازدید | 66696 پست
بینی ها تو مطب قارونی قشنگ بودن فقط یه مورد بود که بدون چسب بود راستش به نظرم فقط غوز بینی رو برداشت ...

اوکی.به من هم همین را گفتن..گفتن نهایتا دو میل از هر طرف بینی را کم میکنم و برای بلندی بینی چون خودم بهش اصرار کردم گفتن ببینم راه داره کم کنم یا نه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم دکترا بعد عمل غضروف های اضافی بینی فرد رو تو شیشه الکل بهش تحویل میدن کسی اطلاع داره؟

بیشتر دکترها این کار رو میکنندد.... من دوستم با دکتر قوامی عمل کرد بهش دادند ... دختر عمه ام هم با مردانی عمل کرد همینطور 

خوب بعضی بینی ها غضروفی هستن و غضروف های اضافی رو در میارن میدن ....نه غضروف اصلی و پایه رو 

من با 3 تا دکترجراح مشوزت کردم فقط یکیشون گفت غضروف اضافه میده به خود بیمار. این یعنی بقیه میریزن دور؟؟ یا تکنیک جراحیشون متفاوته مثلا بیشتر تقویت میکنن نوک بینی رو؟

خیلی بهتره ... روزی که گچ برداشتم اصلا روز خوبی نبود برام .... ولی یک هفته بعد گچ که چسب بینیمو بردا ...

انشاا... بهتر هم میشه و 100 درصد راضی میشی. منم انتخابم ابیانه بود ولی شما رو که دیدم انقدر ناراضی بودی یه کم دو دل شدم

سلام بچه ها من امروز مشاوره قبل عمل بودم

دكترمو نديدم ولي دارو هاي بعدازعمل و كارايي كه بايد انجام بدم بهم گفتن ازمايش و عكس و سي تي اسكنم انجام دادم و اينكه گفتن قبل عمل دكتر بآهات صحبت ميكنه بعد بيهوش ميشي كه به نظرم خييييلي بهتره چون ممكن بود يادش بره من چي گفتم بهش هزينه ام ٥٨٠٠ ازمايش و سي تي و عكسم شد ٦٠٠

و .....همين ديگه

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
انشاا... بهتر هم میشه و 100 درصد راضی میشی. منم انتخابم ابیانه بود ولی شما رو که دیدم انقدر ناراضی ب ...

من الان با اینکه ورم داره خیلی ولی راضی ام .... اطرافیانمم نظرشون اینه که خوب شده 

دوستان من رفتم مطب احمدی واسه مشاوره. بینی عمل شده هفت هشت تایی بودن که سه تاشون بدون چسب بودن. بینی بد توشون نبود. ولی بعضیاشون قشنگ تر بودن. یه نفر بود ۱۲ سال پیش عمل کرده بود یکی از فامیلاشونو آورده بود واسه مشاوره بینیش بعد از این همه سال خیلی خوب بود. 

به من گفت عمل کنی خوب میشه. ولی توضیح زیاد نداد منم دیرم شده بود خیلی سوال نپرسیدم. ولی نوشت برم آتلیه عکس بگیرم گفت عکساتو آوردی بیشتر توضیح میدم.

من هنوز تصمیم قطعی نگرفتم. باید بیشتر تحقیق کنم. از دوستانی که رفتن پیش دکتر احمدی مشاوره میشه بگین روز مشاوره بهتون چی گفت؟ میخوام ببینم الکی امیدواری میده یا واقعیت ها رو میگه؟