2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095439 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله، مطبشون هم ميدان مينا ، نرسيده به پاساژ رود باره ميرداماده،بين ٨ الي ١٠، به من ٨/٥ قيمت دادن، ول ...

ممنون 

من فقط پيجشو ديدم بنظرم خوب اومد 

قاروني هم پيجشو ديدم بعضيا رو قشنگ در اورده بعضيا هم بنظرم جالب در نيورده 

كلا فكر كنم عمل بيني شانسيه

ايشالا براي شما هموني بشه كه دوست داريد 

ممنون از راهنماييتون 

سلام, من میخوام بینیمو تهران عمل کنم, خودم اصفهانم, توی سرچی که داشتم به این اسم ها رسیدم:

دکتر حمیدرضا ابراهیمی

دکتر علی بصام

دکتر حسام جهاندیده

علی اصغر شیرازی

حمیدرضا نوری

پوریا افلاکی

احمد زمانی

کسی اینجا هست که این دکترا رو بشناسه؟ درضمن بینی من گوشتیه, 

سلام دوستان ،به مشورتتون نياز دارم ،من تصميم داشتم كه جراحي كنم اما از وقتي با اين تاپيك اشنا شدم خيلي دودل ميشم يه وقتاييم تصميمم قطعي ميشه ،بيني من خيلي بزرگ نيست اما از پايين حالت پهني رو داره و وقتي ميخندم بدتر ميشه ☺️از وقتي به سن بلوغ رسيدم با بينيم مشكل داشتم ،البته ناگفته نماند كه با ارايش خوشكلم و چهره م با نمكه بيشتر ،تا الانم شوهرم حرفي از عمل نزده اما از وقتيكه بحثشو كردم اونم ميگه برو عمل كن چرا تا الان عمل نكردي خلاصه كه اونم هوايي كردم ،پيش يحيوي نوبت عمل گرفتم واسه اسفند ،رفتم ويزيت خيلي خوش بين بود و ايرادامو گفت و اخر سرم گفت يه ببني خوشكل از من تحويل ميگيري و گفت طبيعي شيك ميشه ،كسايي كه رفتن پيش يحيوي شده بهتون بگه عمل خوب نميشه يا اينكه با همه همينطوره و به همه قول خوب ميده؟!بنظرتون بين ابيانه و سجاديان و بنيادي و سامي كدوم مناسبترن واسه بيني گوشتي ؟؟؟؟ممنون ميشم راهنماييم كنين 

سلام خانم های گل .بچه ها من بینیم نیمه گوشتی  بین دکتر بصام و جهاندیده کدوم بهتره ؟   کیا پیش اینا عمل کردن؟   من بینیم نوکش بزرگه و یکمم قوز داره و یه ذره افتادس  چیکار کنم .باید زودتر وقت بگیرم بین این دو تا دکتر کدوم بینی گشوتی خوب درمیاره؟

سلام, من میخوام بینیمو تهران عمل کنم, خودم اصفهانم, توی سرچی که داشتم به این اسم ها رسیدم: دکتر حمی ...

من پسش بصام برا ویزیت رفتم  . یه نمونه از کارشا دیدم خیلی راضی بودن  ولی بیشتر ندیدم . من خودم برا دکترا خیلی تحقیق کردم . زمانی میگن خوب نیست افلاکی و بقیه ام تقریبا همین طور  . منتهی من خودم بصام و قارونی و جهاندیده و بنیادی در نظر داشتم که بنیادی دیر وقت میده و پس فعلا بین بصام و جهاندیده مرددم. البته من بینی فانتزی نمیخوام ی بینی طبیعی سالم مد نظرم بود

سلام گلی جون

بهتری ایشالله.ورم صورتت کم شده.

اینجا خیلی خلوته.

منم موندم شنبه پیش دکتر قارونی وقت مشاوره دارم 

از کارهای دکتر بنیادی هم خوشم اومده

اما در کل خیلی از عمل میترسم و اصلا نمیتونم تصمیم جدی بگیرم😞

بچه ها من بعد كلي پيگيري از كار يه دكتر به طور كامل خوشم اومد ،البته بايد مطبشم برم ،هرچند كه من تو اينستام كار همه دكترا رو ديدم اما از كار محمدرضا نجفي خيلي خوشم اومد ،كسي ميدونه هزينه عملش چنده؟!

سلام سلام، ميگم قسمتو ببين، يكي از دوستان وقت ماوره داره تو بهمن با دكتر بنيادي كه بنابه دلايكي نميخواد بره و نوبتشو داد ب من، برم ببينم چي ميكه واستون مقصل توضيح ميدم

ولي قبل از اون  خيلي بيشتر راجبه بصام تحقيق كردم، هرچي بيشتر گشتم كمتر چيز بد ديدم، چيزي كه نظرمو جلب كرد تيغه هاي تميزشه

نفر بعدي حسام جهانديده، كاراش خيلي ظريفن ولي بنظر بعضيا نوكش تيزه ولي بنظر من خوبه، 

سلام اقا نوید شما که گفتین با دکتر قارونی دیگه اوکی شدین.چرا پیش ایشون عمل نمیکنین؟

منم دنبال دکتر بنیادی بودم ولی خیلی کم نظر در موردشون دیدم تو همین تاپیک هم کسی اطلاع خاصی در موردشون نداد.البته تماس که گرفتم برای مهر بهم وقت دادن که منم اصلا وقت نگرفتم.

حالا لطف کنین اگر اطلاعاتی دارین بهمون بگین.

ممنون.