2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095497 بازدید | 66696 پست
من تازه عضو شدم و تا حالا خواننده خاموش بودم. بینی من گوشتی با پوست ضخیم هستش.

سلام.دقیقا اسمش به خانوم میخوره.نمی شناسم.بینی من هم نیمه گوشتی با پوست ضخیم هست.لطفا دکترهای دیگه هم اگه رفتین ما رو در جریان بگذارید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوم پسرام و عشقه،از نظر تنفسی مشکلی نداره کاره دکتر بنیادی؟نمونه ای که چند وقت از عمل شون گذشته با ...

نه عزيزم آقاي دكتر تنفس براشون مهمه

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
خانوم پسرام و عشقه،از نظر تنفسی مشکلی نداره کاره دکتر بنیادی؟نمونه ای که چند وقت از عمل شون گذشته با ...

بله يكي از خانومايي هم كه اومده بود دوسال پيش عمل كرده بود كاملا راضي بود

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

دوستان خواهشا قبل عمل تا نمیتونید مطب دکتر مورد نظرتون برید و نمونه بدون چسب ببینید چون حتی با چسبم خیلی از ایرادای بینی دیده نمیشه....من یک ساله که پیش حامد عباسی جراحی کردم و سایز بینیم که اصلا تغییر نکرده هیج...فرورفتگی روی غضروف و قوز و کجی بینی هم با وجود اینکه اصلاااااا قبل عمل بینیم کج نبود برام ایجاد شده و اوایل که چسب میزدم،با چسب هیچکدوم از این ایرادا معلوم نبود و فقط بینیم خیلی بزرگ بود...پس خواهشا تا نمونه بدون چسب با چشم خودتون از دکتری ندیدید اقدام به عمل نکنید تا مثل من خونه نشین نشید

دوستان خواهشا قبل عمل تا نمیتونید مطب دکتر مورد نظرتون برید و نمونه بدون چسب ببینید چون حتی با چسبم خیلی از ایرادای بینی دیده نمیشه....من یک ساله که پیش حامد عباسی جراحی کردم و سایز بینیم که اصلا تغییر نکرده هیج...فرورفتگی روی غضروف و قوز و کجی بینی هم با وجود اینکه اصلاااااا قبل عمل بینیم کج نبود برام ایجاد شده و اوایل که چسب میزدم،با چسب هیچکدوم از این ایرادا معلوم نبود و فقط بینیم خیلی بزرگ بود...پس خواهشا تا نمونه بدون چسب با چشم خودتون از دکتری ندیدید اقدام به عمل نکنید تا مثل من خونه نشین نشید

دوستان خواهشا قبل عمل تا نمیتونید مطب دکتر مورد نظرتون برید و نمونه بدون چسب ببینید چون حتی با چسبم ...

سلام عزیزم منم پیش حامد عباسی سه ماهه عمل کردم برعکس بینی منو خیلی کوچک کرده صاق می خواستم قوس داده قوس ک جی بگم قوسم نیست یه جارو چاله کرده برده تو  برای شماهم همینجوره؟

سلام عزیزم منم پیش حامد عباسی سه ماهه عمل کردم برعکس بینی منو خیلی کوچک کرده صاق می خواستم قوس داده ...

عزیزم روی نیمرخ بینیتون بین استخوان و غضروف یعنی یه حالت فرورفتگیه؟؟؟اگه اینجوریه،منم دارم این مشکلو اوایل هی میگفت ورمت بخوابه خوب میشه الان یه سال شده و هنوز اونجوریه

دوستان خواهشا قبل عمل تا نمیتونید مطب دکتر مورد نظرتون برید و نمونه بدون چسب ببینید چون حتی با چسبم ...

سربالاهم هست میگه میاد پایین برای شما چجور بود؟ من خیلی ناراحتم بینیم کم کار بود ولی اصن راضی نیستم نمی دونم چی کنم