در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام ، من بلاخره دیروز موفق شدم دومین مطب گردی رو برم ، رفتم مطب دکتر سلطانی فر وقت مشاوره م رو برای مرداد ماه زده بود منتها فکر کردم قبل از مشاوره حتمن نمونه ببینم ک اگر اوکی بودم همون موقه نوبت عمل بزنم سرشون خیلی شلوغ بود با یه بار سر زدن میشد کلی نمونه ببینی که حدس من اینه بخاطر قیمت مناسبشونه نمونه هایی ک من دیدم حدود پنج شش نفر بین یک هفته تا ده روز عمل بودن ک خب همگی ورم داشتن و چنتا نمونه دیدم که دیگه چسب نداشتن و مدتی از عملشون گذشته بود ،بشدت به این نتیجه رسیدم ک رضایت ادم ها از عمل و زیبایی شون سلیقه ایه ، چون اونا خودشون میشه گفت راضی بودن اما من غیر از یکی از منشی هاش ک ممکنه کار خودشم نباشه و تبلیغ باشه نمونه ای ک بگم از دید من بی نقص و خوبه ندیدم، همه رو سربالا میکنه تا حدودی و یکی دو نمونه ای ک من دیدم و میشد نتیجه ش رو قضاوت کرد هردو تیز بود نوک بینی و یکیشون سوراخاش غیر قرینه بود ک گفت اسفند عمل کرده و دکتر گفته درست میشه هنوز زوده، و اون یکی ازش پرسیدم خودت انقدر سربالا خواستی گفت نه اما چون ورزش سنگین میکنم دکتر گفت میاد پایین و اگرم نیاد بیام پیشش درستش میکنه ، یه خانومی ام اومده بود سر و صدا و دعوا ک تنفسم مشکل داره و چرا نگفتن به مشکل میخورم ک من بینی شو نگا کردم فکر کردم اشتباه اومده مطبو! اصلا شباهتی به کسی ک عمل کرده نداشت! در کل من با همون یه جلسه تصمیمم رو گرفتم و بنظر خودم برای من ریسک بود چون من نسبتا طبیعی میخام و بشدت رو اینکه بینیم تیز در نیاد و سوراخ بینیم غیر طبیعی کوچیک یا تیز نشه حساسم و نمونه هایی که دیدم همه تابلو عمل بودن اینم بگم همه از صداقت و اخلاق دکتر بشدت تعریف میکردن ، که اگر بینی شما رو نتونه جراحی کنه و خوب در بیاره میگه همون موقه
من امروز بعد کلی مطب گردی بالاخره با دکتر احمدی راضی به عمل شدم ایشوون واقعا دکتر فوق العاده ای هستن اصلا شبیه به هم عمل نمیکنن و بسیاار دکتر سر صبر و حوصله ای هستن بعد5یا6سالم بود کسی که پیش ایشون عمل کرده بود و اصلا مشکل افتادگی یا مورد دیگه ای نداشت