2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095533 بازدید | 66697 پست
ممنون عزیزم. دماغم قوز داشت از روبه رو انحراف داشت.از داخلم مشکل داشت نفس میکشیدم هوا از یه سمت بیش ...

من خيلي خوشم اومد

قاروني رفت تو گزينه هام😁

منم بينيم هم غوز داره هم انحراف خدا كنه خوب بشه

هيجا خونه خوده آدم نميشه مخصوصا دشوييش😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خيلي خوشم اومد قاروني رفت تو گزينه هام😁 منم بينيم هم غوز داره هم انحراف خدا كنه خوب بشه

من میترسیدم قوس خیلی فانتزی بده گفتم نده گفت ندم بینیت مردونه میشه یه کم میدم.بنظرم باید میگفتم قوس و بده چون در هر حال کارش فانتزی عمل کن نیست تازه میشد یه بینی با قوس خیلی قشنگ طبیعی.

سلام دوستان.منم یک سال و نیمه که بینیمو عمل کردم و طبیعی شده.و واقعا راضیم.پیش دکتر بهنام غفاری ساری...خداروشکر که خدا این دکتر رو تو مسیرم قرار داد....گاهی اوقات اصلا یادم میره عمل کردم بس که راحتم باهاش.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
عکس قبل و بعد بینی تون رو میشه برای سایر دوستان بزارین

عکس خوبی تو گوشی از قبل عمل ندارم یکی از نیم رخ بعد عمل میذارم.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
عکس خوبی تو گوشی از قبل عمل ندارم یکی از نیم رخ بعد عمل میذارم.

بینی من گوشتی بود و غوز هم داشتم.

چندتا عکس از سه رخم و یه نیم رخم گرفتم ببینی اون قوس رو. عکس  

به نظرم بينيت خيلي طبيعي و قشنگ شده اصلا معلوم نيس عمل كردي

خيلي مبارك باشه

كاش واسه منم انقد خوب بشه از ترس نتيجه بد الان ٥ ساله ميخوام عمل كنم هنوز نكردم😢😢

نوکش فکر کنم هنوز ورم داره نه؟ قوسش خیلی قشنگه.مبارکت باشه عزیزم

مرسی عزیزم.نمیدونم شاید.

به نظرم بينيت خيلي طبيعي و قشنگ شده اصلا معلوم نيس عمل كردي خيلي مبارك باشه كاش واسه منم انقد خوب ...

دکتر سجادیان و محبی و احمدی اسم کوچیکشون خاطرم نیست دکتر ابراهیمی دکتر خرمی نژاد اینارو من تو لیستم داشتم بقیشون هی خط خوردند تهش با دکتر قارونی عمل کردم.کاملا سلیقه ای هم بود انتخابم.اینجور نیست که دفاع کنم کارشون بی نقصه.

باید یه چیزایی و بسپاری به دکتر یه سری چیزارو هم رو حساب نمونه کارهای دکتر تصمیم تو بگیری.

مشخصا دکترهایی و من انتخاب کردم که خرابی بینی نداشتن فقط نمونه های مثل بینی من بود تو کارشون که نمره کامل بهشون نمیشد داد.

وگرنه مثل دکتر هایی که آمار خرابی بینیشون خیلیه نبودند.

من هم با نظر noonoosh موافقم. پزشکانی که طبیعی عمل می کنن معمولا سایز بینی رو کوچک نمی کنن. به خاطر همین بعد از عمل کمی بزرگ به نظر میاد. مخصوصا  بینی های گوشتی (البته این موضوع سلیقه ای است و بعضی از افراد این طوری دوست دارن).

دکتر سجادیان و محبی و احمدی اسم کوچیکشون خاطرم نیست دکتر ابراهیمی دکتر خرمی نژاد اینارو من تو لیستم ...

من مطب سجاديان و ابيانه رفتم

اونام تو گزينه هامن فعلا

حالا مطب قاروني ام حتما سر ميزنم😊😘

من مطب سجاديان و ابيانه رفتم اونام تو گزينه هامن فعلا حالا مطب قاروني ام حتما سر ميزنم😊😘

حتما نمونه عمل شده بعد عمل چند ماه گذشته باشه رو هم ببین.حتما هم عکس قبل و بعداشون رو از خود مریضها بخواه نشونت بدن.