2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094977 بازدید | 66696 پست

بچا ها من کار بصام رو دیدم ولی زیاد کوچیک نمیکنه. نادریانم چند تا کارش رو دیدم خوب بوده. بینیم گوشتیه. به بصام مطمئن ترم فقط میترسم کوچسو نکنه. کسی دکتر دیگه ای میتونه بهم معرفی کنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم وقت بخیر خواسته بودین که بعداز برداشتن قالب وبخیه بگم  امروزبرام قالب وبرداشت وبخی ...

خداروشکر ،انشالله از ظاهر بينيتون راضی باشین 

ممنون جواب دادين

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️
درد داره ?? خواهش میکنم راستشو بگو تامپون بخیه چی?? خیلی حالم بده و ميترسم

من اصلا درد نداشتم فقط دو تا استامینافون خوردم اونم بخاطر اینکه یه بارش خیلی حرف زدم دماغم درد گرفت.یکیم ترسوندنم جیغ زدم.

یه کم ریکشن صورتتو باید کنترل کنی زیاد نخندی زیاد حرف نزنی.

تامپون نداشتم تو بیمارستان برام درش آوردن.اونم درد نداشت.

ترس از عملم نداشتم چون عمل چیزی نیست که.بیهوش بشی بهوشم نیایی حرفه.اگه مشکلی داشته باشی اصلا عملت نمیکنند.

اصلا استرس نداشته باش فقط مراقبت های بعد عمل و بخوبی انجام بده بعد برداشتن اتل گچی تا ۴۰ روز فقط مراقبت زیاد میخواد.من بعد ۴۰ روز عادی زندگیمو از سر گرفتم.

خانوما من سه شنبه قالب بینیم وبرداشت میتونم کارای عادیم وبکنم؟یابیرون برم؟شماچطورجلوی خندهاتون ومیگرفتین من نمیتونم😂

تاکی طالق بازبخوابم ؟بازم امکان افتادگی نوک بینی هست؟

ببخشین سوالام زیادشد

حال دلم خرابه برام دعاکنید🌹🌹
من اصلا درد نداشتم فقط دو تا استامینافون خوردم اونم بخاطر اینکه یه بارش خیلی حرف زدم دماغم درد گرفت. ...

شما تا چهل روز طاق باز میخوابیدی??

من خیلی میترسم یهو تو خواب دمر بیفتم خیلی 

راستی ممنونم وقت گذاشتي

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️
خانوما من سه شنبه قالب بینیم وبرداشت میتونم کارای عادیم وبکنم؟یابیرون برم؟شماچطورجلوی خندهاتون ومیگر ...

کارای روزمره و عادی‌ رو به راحتی انجام بدین

ولی تا چند وقت مثلا چیز سنگین بلند نکنین

اتفاقا منم خیلی خندم میگرفت☺️🤭

در مورد طاق باز هم فکر نمیکنم بیش‌تر از یه هفته نیاز باشه اگر هم میگن بیش‌تر به خاطر اینه که خدایی نکرده روزای اول که حساسه جایی نخوره و اینکه صبح خیلی ورم نکنه

شما تا چهل روز طاق باز میخوابیدی?? من خیلی میترسم یهو تو خواب دمر بیفتم خیلی  راس ...

نه همه ی چهل روز رو ولی کمتر به روی پهلو میخوابیدم بیشتر صورتم رو سقف بود و زیر سرمو بلند تر کرده بودم و بدنمو به طرفین متمایل میکردم.

از بالشت گردنی خیلی استفاده کردم که گردنم راحت باشه در عین حال به پهلو نخوابم چون تو حین خواب دیگه دست خودم نبود‌.

بالشت گردنی گردن و کاور میکنه صورت از قسمت گوش با بالشت تماس داره اذیت هم نمیشین.من ۴۰ روز مراقبت کردم ولی نه همشو تا خود ۴۰ روز.

مثلا من ۱ ماه واقعا خودم خارج نظر دکترم اصلا ساعت افتایی بیرون نرفتم.دست خودته بعضی چیزام.من آدم دیدم با دماغ اتل گچی اومده بود بازار😐