2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5093492 بازدید | 66696 پست
از بین دکترایی که گفتین من فقط مطب یزدانفر رفتم. دو نفر از مریضاشم دیدم کارش خوب و طبیعی بود کلا مخا ...

سلام.ببخشید من دقیق متوجه منظورتون مشدم.بینی منم ایرادش نوکش که می خوام یکم شکل بگیره چون نوکش پهنه و حالت و شکل خاصی نداره.یعنی اقای دکتر تغییر نمیدن نوکو زیاد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشم حتما عکس هم براتون میزارم.علت اکثر ناراضی های دکتر قارونی سبک طبیعی عمل کردنشونه.مثلا بین دکتر س ...

دماغی که تناسباتش با تناسبات کل صورت هم خوانی داشته باشه دماغ زیبایی محسوب میشه، و مسلما ساخته ی دست بشر هیچوقت نمیتونه به زیبایی کار خدا برسه. من توضیحات دکتر قارونی راجع به تناسبات رو تو کلیپ هاشون دیدم و میپسندم اینجوری آگاهی دادن به متقاضی جراحی رو. احساس میکنم خیلی از دکترها دارن سعی میکنن این آگاهی رو ایجاد کنن و واقعا تو عصر تکنولوژی به آگاهی، خیلی بیشتر از اینا نیاز داریم. 

ممنون irجون از توضیحات کاملتون😍

عاشقتم irجون خوشحالم که راضی هستی این دیدت یه دید واقع گرایانه اس که اکثرا دوستان که قصد عمل دارن،ای ...

مرسی عزیزم نظر لطف شماست.آدم با خودش روراست باشه بهترین چیزه  

اینم عکس بینی من بعد از 6 ماه و 22 روز دکترم دکتر قارونی بود هزینه عملم 5500

عکسها به هیچ عنوان رتوش نداره و مطمئن باشین که خیلی از عکسهای نمونه ی تر و تمیزی که میبینید 100% رتوش داره.پس حتما اگرم عکس کسی و میبینید تقاضا کنید عکس بدون آرایش و رتوش با دوربین کیفیت بالا در نور مطلوب گرفته بشه.به عکس سلفی هم نمیشه زیاد اتکا کرد.

مبارکه ir جان یه بینی طبیعی شده که ایرادهاش رو خوب گرفته 🤗🤗🤗😚😚😚

مرسی تو نیمه بالای بینی جایی که قوز رو برداشته هنور تغییر میکنه ولی نیمه پاینی تغییرش خیلی کم تر بوده.

سلام بچه هامن ٤ماه عمل كردم دكترم گفته ديگه چسب نزناما من ميزنم..

چون چسب ك بر ميدارم 2,3ساعت خوبه بعد باز ...

باد ميكنه 

اصلن فرم خاصي نداره

مي خواستم ببنم شماها اينجوري بودين ؟؟!!!

سلام.ببخشید من دقیق متوجه منظورتون مشدم.بینی منم ایرادش نوکش که می خوام یکم شکل بگیره چون نوکش پهنه ...

اتفاقا به من گفت تنها کاری که میکنم اینه که نوکشو یکم جمع میکنم همین و بینیت تغییر زیادی نمیکنه بعد یه سال دیگه میای میگی دکتر من چرا تغییر نکردم! کلا گفت سبک من جوریه که اگه کسی بعد عمل شما رو ببینه نفهمه عمل کردی فقط بگه خوشگلتر شدی چیکار کردی؟ موهاتو رنگ کردی؟😅 البته من خودم طبیعی میپسندم ولی هنوز خیلی مرددم بنظرم کسی که قرار نیست زیاد بینیش تغییر کنه برای چی ۱۲ میلیون هزینه کنه. 

اتفاقا به من گفت تنها کاری که میکنم اینه که نوکشو یکم جمع میکنم همین و بینیت تغییر زیادی نمیکنه بعد ...

خب اره 12 میلیون بالاست برای فقط نوک جمع کردن.من فقط می خوام نوکم حالت بگیره ولی نه خیلی زیاد..برای همین دکتر طبیعی می خوام .اخرفکر کنم پشیمون شم از بس فکر می کنم بهش