2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094094 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اخه نوکش گرده نوک تیزو یکم سربالا دوس دارم  خونوادم ک کلا ناراضین اخرم میترسم برم عمل کن ...

آخه نوک بینی تنها قسمتیه که بعد چند سال نمیگم برمیگرده ولی شکل اولیه ی خودش بعد عمل رو از دست میده، من پیش دکتر غلامرضا احمدی که رفتم گفت نوک بینی با افزایش سن به سمت پایین میاد، منطقی هم هست، جاذبه زمین طی سال ها روی کل صورت تاثیر میزاره و خوب رو بینی هم رو نوکش تاثیر میزاره، اگه مشکل تنفسی نداری و فقط واسه نوکش میخوای عمل کنی بدون که طی سالها باید چند بار عمل کنی 😯 ولی درهرصورت

امیدوارم بهترین ها رو انتخاب کنی

دوستان من بینیمو عمل کردم،بینیم گوشتی استخونی بود به نظرم‌که‌خیلی خوب کوچیک شده ،حالا هفته بعد گچ بر ...

مبارک باشه سما جون، بعد گچت بیا واسمون از تجربه عملت و دکتر یحیوی بیشتر بگو. 

تعداد عمل های دکتر همون 8تا تو روزه هنوز؟! 

یه خانومی از اقوام ما عمل کرده بود به شدت  به شدت هااا زشت شده بود شکل مایکل جکسون بود .من از مایکل جکسون و شکل وهیبتش چندشم میشه .انگار کپی زده بودند .حالا قبلش بینی ش بلند بود ولی چشماش خندون بود وبینیش بهش میومد .حالا خدا کنه شوهرش همچین حسی نداشته باشه .طفلک انگار صورتش ریز شده بود وهیکلش دو برابر صورتش بود وای یه چیز زشتی شده بود . نکنین اینکارو با خودتون

ما در استفاده از  کره زمین و آب  با حیوانات شریکیم .به حق  خودمون راضی باشیم و سهم اونها رو هم در نظر بگیریم .  ممکنه ما حق موجودات دیگه رو پایمال کنیم  ونسبت بهش بی تفاوت باشیم  به این  رفتار میگن خودخواهی و تکبر و این گناهه . یادمون باشه  خدای ما و حیوانات  یکیه 
دکتر محبی منظورته؟ من موحدی نشنیدم

نه عزیزم 

علیرضا موحدی رو میگم جراح حلق و بینی هستش 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم