2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094947 بازدید | 66696 پست
3 ساعت طول کشید تا این عکس و درست کردم .نیم رخ و سه رخ و تمام رخ بینیم 3 ماه و 9 روز بعد عملم و مقای ...

نگران ورم نوک نباش یکی از دوستای من دقیقا ورم نوک بینیش جوری بود که دو تیکه به نظر می یومد بینیش .یه مدت بالش بلند تر بگذار موقع خواب به نظر من خیلی موثر هست در کل بینیت خیلی خوبه و خیلی خوب ایراد گیری شده .مرور زمان بینی رو زیباتر هم می کنه من الان شده ۱۰ ماه و عینا تاثیر زمان رو می بینم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران ورم نوک نباش یکی از دوستای من دقیقا ورم نوک بینیش جوری بود که دو تیکه به نظر می یومد بینیش .یه ...

ورم نوک بینی آره دیر میخوابه مثل اینکه چون تو عکس های فامیلمونم که بینیشو عمل کرده 1 سال طول کشیده تا ورمش خوابیده.فقط فرق بینی ما اینه که مال اون با ورم خیلی خوبتر بود الان که ورمش خوابیده بد شده.دکترش خیلی نوک بینیشو نازک کرده .امیدوارم مال من زیاد ورمش نخوابه یه کوچولو بخوابه بسه.

10 ماه انگار همین دیروز بود پست هاتو خوندم رفتم برا عمل  

ورم نوک بینی آره دیر میخوابه مثل اینکه چون تو عکس های فامیلمونم که بینیشو عمل کرده 1 سال طول کشیده ت ...

نگران نباش عزیزم مطمئنم ورم ها که کاملا بره عالی تر از عالی می شه.خودِ من تا حدود ۴،۵ ماه روی تیغه ی بینی جای قوزم خیلی کم برآمده بود همش استرس داشتم .دقیق یادم نیست کی بود که کامل رفع شد ولی اوج ورمش از ماه دوم تا بعد از ۳ ماه بود.ماه ۴ و ۵ کمتر شد و رفته رفته غیب شد .از انرژی مثبت به خودت و بینیت غافل نشو😙😙😙😙😙

می بینی چه سریع می گذره یادمه شب تاسوعا بود که قصد عملم حتمی شد پارسال همین موقع ها و دیگه جدی شدم و ...

آره واقعا.گاهی یادم میره بینیمو عمل کردم اون روزا خیلی زود میگذره دوباره که یکی یادم میندازه روز از نو روزی از اول.خخخخخ 

بچه ها ب نظرتون جراحی توی بیمارستان انجام بشه بهتره یا کلینیک؟

تفاوت چندانی نداره مگر اینکه شخص بیماری خاصی داشته باشه که نیاز به مراقبت مخصوص داشته باشه.که اگر حین جراحی اتفاقی افتاد امکانات کامل در اختیار پزشک باشه.

دوستان من رفتم پیش نادریان مشاوره، گفت عمل نکن چون سوراخای بینیت خیلی کوچیکه و پوستش ضخیم اگه عمل کنی مشکل تنفسی پیدا میکنی. در صورتیکه بقیه دکترایی که رفتم گفتن عمل کن. ولی من خیلی ترسیدم نمیدونم چیکار کنم☹ حتی اگه ده نفر هم بگن عمل کن وقتی یه نفر اینجوری بگه ادم میترسه

دوستان من رفتم پیش نادریان مشاوره، گفت عمل نکن چون سوراخای بینیت خیلی کوچیکه و پوستش ضخیم اگه عمل کن ...

عزیزم کوچیک بودن سوراخ های بینی و پوست ضخیم قدرت مانور پزشک و جمع کردن نوک بینی رو کم می کنه.من شنیدم که دکتر منم به یکی گفت چون سوراخای بینیت کوچیکه نوک بینی رو خیلی نمی شه جمع کرد

من دوست داشتم بیمارستان عمل بشم تا کلینیک  .بنظر خودم بیمارستان بهتر بود.

در مورد قرص هم یک هفته مونده به عمل من هر قرصی که میخوردم و قطع کردم و فقط قرص هایی که درمانی بود و دکتر دیگه ای برام تجویز کرده بود و میخوردم.

قبل عمل بهم یه قرص و یه شربت دادند که گویا برای بیهوشی بوده چون بعدش نذاشتن راه برم و تا در اتاق عمل که با ویلچر بردن دم اتاق عملم یه آقایی اومد گفت دست منو بگیر.گفتم خوبم خودم میتونم پاشم گفت نه بهت دارو دادند شاید سرت گیج بره دست منو بگیر تا دم اون یکی در باهام بیام.بعدم دوباره نشستم رو ویلچر تا خود اتاق عمل.

بعد کنار تخت که رسیدم گفت برو بالای تخت.تخت انقدر ارتفاع داشت باید میپریدم رو تخت.وقتی پریدم پرستارا گفت مراقب باش.خخخخخ گفتم خوبم نگران نباشین .دراز که کشیدم بهم وسایل دستگاه نمایشگر ضربان قلب و وصل کردند بعدم سرم و آمپول که زدن قشنگ لحظه بیهوشیمو یادمه.به محض زدن آمپول چشمام سنگین شد و خوابم برد.

من مشکل تپش قلب و اضطراب داشتم ولی اصلا قبل عمل نگران کننده نبود.کاملا حالم اوکی بود.تازه با پرستاراها گفتم و خندیدم.خخخخخ 

بنظرم روی فکرت کار کنی هیچ مشکلی برات پیش نمیاد.من دفعه اولم عمل شدم اصلا ترس نداشتم فقط اتاق عمل خیلی سرد بود دست و پام یخ کرده بود پرستار دو تا پتو کشید روم.

عزیزم کوچیک بودن سوراخ های بینی و پوست ضخیم قدرت مانور پزشک و جمع کردن نوک بینی رو کم می کنه.من شنید ...

مرسی آمین جان از پاسخت. منم مشکلم فقط نوک بینیمه وگرنه اصلا عمل نمیکردم😕

عزیزم مهارت دکتر و تکنسین اتاق عمل و امکانات موجود جهت موارد اورژانسی مهمه . خیلی فرقی نداره . سخت نگیر . به نظرم این چند روز مونده تا جراحی رو با آرامش سپری کن و سعی کن خوراک خوب و مقوی داشتی باشی چون بعد عمل تا یه مدت خوب نمیتونی غذا بخوری