در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دوستان سلام مریم منم ت دوماهگی ورمش هرروز میخابید ولی یدفه ک بازش کردم کلی روی قوسه بینیم ورم کرده بود و ترسیدم بعدم من هپوزم تنفسم سخته بازم کیپ میشه بعداز دوماهو چند روز ولی از اخرین باریک باز چسب زدم بهتر شده ورمش قبلش ححموم رفتم اب داغ بود اون چنددوزم ابریزش داشتم خ ب دستمال دستکاریش کردم فک میکنم ورم مال اون بود حالا یکشنبه بذم مطب ببینم دکتر چ میگه امین جان میشه ماساژو یاده مام بدی خاهر بعدم اره منم جای بخیم هم ورم داره هم حالت قلمبه و افتادست این طبیعیه ایا
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
فلفل جان هر دکتری یه روش کار داره عزیزم من می ترسم چیزی بگم مشکل ایجاد کنه .بعضی دکترا به کل مخالف ماساژن ولی ماساژ رو عملی نشون داد این طوری نمی شه بگم
چقدر بحث کردید بچه ها شنونده باید عاقل باشه و خودش بره از نزدیک ببینه نمونه هارو بر اساس حرف دیگران نمیشه تصمیم گرفت که من الان ۴۵ روز میگذره از عملم ورم دارم زیاد چون رعایت نکردم ترشی و لواشک و آلو خوردم شمال بودم یکمم با گوش پاکن توشو انگولک کردم حالا فردا برم مطب ببینم دکتر چی میگه نگرانم راستش که این ورم نباشه و همین جور توپول بمونه سوالم اینه قوس بینی یعنی همون تیغه هم ورم میکنه؟ کی رخ اصلی رو میشه دید؟
سلام باران جان بحثم چیز دیگری بود به بیراهه کشیدنش هرچند چندان هم مهم نیست.کلا الان همه جای بینیت ورم داره بستگی به بدنت مراعات کن آب کرفس باسیب یا هویج خوبه بخوراگر ورمت تجمع آب میان بافتی باشه خیلی کمش می کنه .معمولا بعد از ۳ ماه تا حدودی بینی خودشو نشون می ده ولی دکترا خصوصا تمام رخ رو که بیشتر ورم رو نشون می ده تا یک سال می گن صبر کنید .
فلفل جان اگر دکتر گفته ۲ ماه بعدش دیگه نزن والا دکتر به ما گفته بود ۳ ماه شب وروز و ۳ماه فقط شب .چسب شب هم فقط اون چسب که روی نوک وپره های بینی قرار می گیره هست .دکترت کی بوده فلفل
سلام دوستان ، من خیلی وقته میام اینجا سر میزنم و مطالبو میخونم ، میخوام بینیمو عمل کنم و دکتر ابیانه رو انتخاب کردم میشه خواهش کنم راهنماییم کنید میشه منم تو گروهتون اد کنید