در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
اوه اوه مریم گلی من خوردم این دو روز 😂 چقد من سر خوشم میتونستم بخورم که ولی هی با ترس و لرز خوردم 😕 فک کنم من زیادی با دماغم راحتم 😑 این دماغ دیگه دماغ بشو نیست واسه ما . اجیل شور قشنگ نشستم خوردم ایشالا خدا خودش به دماغم رحم کنه 😂😨
پریسا اخه الان من بینیم سه هفته اس عمل کردم بعد کلی ورم داره تازه سرشم بالاس که خیلی رو مخمه . عکسام واسه نتیجه گیری خیلی زوده واقعا الان نمیشه از رو دماغ من کار دکتر کلانتر رو ارزیابی کرد . الان خودم دلم میخواد گیرش بیارم بگم چقد سر دماغ منو بردی بالا اخه 😠😠😠
یکی از فامیلامون چند سال پیش با قیصری عمل کرد و راضیه.یکی هم 2 سال پیش با کلانتر عمل کرد و چند ماه پیش با دکتر عارف ترمیم کرد .خیلی طبیعی بود کار کلانتر البته مشکل خاصی نداشت
دوستان با توجه به اینکه این تاپیک خیلی صفحاتش زیاد شده و یکم قدیمی هستش و از لحاظ قیمت ها و این مدل چیزا خیلی اطلاعات دقیقی نمیده ازتون میخوام اگر که مایل هستید ،بحث ها رو در یک تاپیک جدید ادامه بدیم و بتونیم با هم تبادل نظر کنیم تا بهترین اطلاعات رو به دیت بیاریم :http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1605682&postID=61073818
کسی که تو رو نمیبینه نگاهش درگیر یکی دیگه س حالا هی خودتو تغییر بده