2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
من صورتم کبود نشد ولی ت دلتون بخاد پوستم زرد شد و خ خراب شد ت عکسم مشخصه و صورتم ورم کرد پوستم داغون شد
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ماسک زدم اره بزن هم بخاطر سرما هم ورما نیم رخ بعداز ی سال خودشو نشون میده و تمام رخ یکسالو نیم الان تازه س هفتست ولی ت اینه خ بهتره ت عکس زیاد خوب نمیشه حالا خودتم میبینی
اره تیغه بینی منم اونقد قلمبه بزرگ بود ت عکس تمام رخ معلومه ترسیدم گفتم وای قلمبه شده ولی اونجوری نیست ورمه نازک میشه
ایشاله ک قشنگ میشی اگ شد عکس بزار برامون من ک راضیم همون شد ک میخاستم خاستم طبیعی باشه راستش بینی خودم ایراد انچنانی نداشت ی غوز کوچیک داشت اونو برداشت و ی انحراف داخلی اونو درست کرد و اینکه نوکشو کمی چید واز بغلا کمی از پهناش گرفت البته از پاین ولی درکل شکل کلیه بینی خودمه ن کوتاهش کرد ن خ سربالاش همونه فقط ترمیمش کرد خودمم ازش خاستم ک توش تعغیرات زیاد نده فانتزیو سر بالا دوست نداشتم همونی شد ک همیشه فکرشو میکردم درکل راضیم امیدوارم ت هم خوب بشی ببین مریم اگ خارش داری زیر گچو منظورمه جوش میزنی وگرنه م:شکلی نیست مال من خ خارش داشت نگو حساسیت داشتم ب اسپیلنته باید زودتر درمی اوردمش ک نمیدونستم
من تهران نیستم خانمی البته دکترم تهرانیه اونجام ویزیت میکنه ولی خو شاید شناخته شده نباشه محمد علی زرین قلم
مریممممممممممممممممم خدا خیرت بده بیا من گزینه اصلیم برای عمل میلانی هست. ابته باید برم مطبش تو گاندی و نمونه عملاشو ببینم. ببین دماغ من بزرگه هم درازه هم پهن اما صاف و صوفه. عکس از بد و قبل عملت داری بذاری؟ ممکنه برام خصوصی بذاری؟ ممنون کلاً راضی هستی از عملت. آها راستی هزینه عمل چند شد؟

خدایااااااااااا شکرت
همه در محضر توییم.
مریم منم ی همچین چیزی دارم ولی خ ریره ب دست معلوم میشه میگن ب خاطر خوب برش نخوردن نمیدونم منم دکترمو هنوز ندیدم باید ازش بپرسم ولی مال من خ ریزه ماساژ بده اروم