2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5112876 بازدید | 66720 پست
سلام من شنبه با دکتر سجادیان وقت عمل دارم نینی سایت کاربریمو تایید نمیکرد زودتر بیام سوال بپرسم برای عمل چه کارهایی باید کنم؟ تو رو خدا بگید کسی بد شنیده ازش یا ناراضی داره من بینیم یکم غضروفی استخونیه دیگه خیلی اصرار کردم راضی شد یکم قوس بده و سر بالا کنه و گفت از بقیه قرتی ترش میکنم نگران نباش بینیت راه دستمه این مدل بینی رو خیلی خوب عمل میکنم من خیلی امیدوار شدم چون میگن همه رو ناامید میکنه ولی بهتر میشن مراقبت های قبل و بعد عمل رو میگید؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مریم گلی منم با دکتر سجادیان عمل کردم و بی نهایت راضیم ایشالا عمل خوبی داشته باشی خود دکتر قبل از عمل یه دفترچه بهت میدن تو اون همه نکات قبل و بعد از عمل نوشته شده
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
عزیزم مریم گلی امیدوارم از مدلی که دادی پشیمون نشی.الان که همه سبک طبیعی میپسندن بینیت قراره یه عمر باهات باشه تصمیمی نگیر که بعد ناراضی باشی.دکتر سجادیان تعریف زیاد ازش شنیدم ولی اکثرا هم میگن بینیشون خیلی کوچیک نشده یا شایدم کاراش پر ورمه.این اطلاعات من بود ازش.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
ممنونم نانالا جون بله دفترچه اش رو دارم گفتم شاید نکته خاصی باشه که ننوشته باشه خدا رو شکر که راصی هستی دعا کن منم مثل خودت خوب شم. شما چه مدلی خواسته بودین؟ رها جون آخه بینی من مشکل خاصی نداره دوبار رفتم مشاوره بار اول قبول نمیکرد عمل کنه ولی بار دوم گفت خیلی خوب میشه از مریضاش شنیده بودم خیلی کارش طبیعیه بهش بگو قرتی تر که یکم تغییر کنی منم تو مطب احساس کردم بینی ها خیلی ورم داره خیلی میترسم دماغم گنده تر از قبل شه
گندم جان کار هر دکتر با دکتر دیگه فرق میکنه و بستگی به ورم بینی هم داره.من دکترم قبل دو ماه چسب روز و شبو گرفت
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
مریم گلی تایم عمل بستگی به کار بینیت داره که پر کاره یا کم کاره تو کلینیک وسایل لازم رو بهت میدن فقط خودت یه لباسی بپوش که از جلو دکمه داره
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...