2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095435 بازدید | 66696 پست
من دویست واسه اندوسکوپی بینی دادم ۳۰ تومن ویزیت، ۵۵۰۰ هم عمل
و سی تی اسکن و آزمایش و ...بقیه هزینه های جانبی،کلا ۶تومن شد
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه قبل خواب اول از همه میگم ای کاش هیچوقت فکر عمل بینی نکرده بودم دوم میگم کاش پیش دکتر رجایی از خدا بی خبر نرفته بودم تنها دکتری بود که هزارتا عیب رو بینیم گذاشت درحالیکه دکتر ضمیری بهم گفت دختر خوشکلی هستی بینیت هم مناسب صورتته عمل نکن مرتیکه حرومزاده حالم از هرچی چشم سبز بهم میخوره وقتی یاد اون چشمای نجست تو اتاق عمل میوفتم که نزاشتی حتی حرف بزنم بگم چه مدل بینی میخام ان شاالله پولم حرومت باشه الان دکترای معروف تهران هم ۶ تومن میگیرن این حرومزاده از من ۷ تومن گرفت کلا نابود کرد کل صورتم
این دکتر رجایی کلا توی همه سایتا هست هم خودش هم دلالاش دکتر رجایی پولم حرومت باش خانم زمانی منشیشه فقط به مریصا دروغ میگه قبل عمل انقد زنگ میزنه مجبورت میکنه عمل کنی بعد عمل دیگه جوابت نمیده زنیکه نجس حرفاشو باور نکنید به من میگفت دکتر 3000 تا جراحی داشته همش هم موفق بوده
یکی از مریضای دکتر رجایی تو مطب دکتر دیدم به خدا قسم در حد کچلی بود میگفت بعد عمل کل موهای سرم ریخته موهای ابرو و مژه کلا ریخته مثل سرطانیا شدم میگفت الان تازه بهتر شده مجبور شده بود بره کلی دیگههزینه کنه واسه دارو واسه سرش، من نمیدونم به خاطر اینه که عملاش ۷ ساعت طول میکشه یا دارو بیهوشی که استفاده میکنه به درد نخوره منم بعد عمل کل پوست صورتم داغون شد وای خدا وقتی یادم میاد چه اشتباهی کردم عصبی میشم بشکنه دست اون کسی که به این بی سوادا مدرک میده که زندگی مردم نابود کنن
سلام بهارجون هنوز تهران نرفتم که برم مطب سجادیان ..ولی نمیدونم تو عکسا که یکم بزرگن بینی ها ،من دوست دارم ظریف تر بشه بینیم و سوراخاکوچیک بشن وارتفاع کم که یکی دوتا میگفتن بعد عمل سوراخ بینیمون بازم بزرگه یا بینیشون هنوز بزرگه ، سر گرد هم دوست ندارم حالا باز نمونه ها مطبش ببینم چطوری ان..
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
نمیدونم اگه سجادیان و یحیوی که باز برم مطبش پسندم نشه دیگه کدوما برم از همه بیشتر اینا عمل و راضی داشتن تو این سایت محبی و ابیانه کوچک زاده کامیابی منافی سرمست هم پیشنهاد دادن بهم ولی نمیدنم کارشون رو برا بینی گوشتی..اگه کسی میدونه بیاد بگه
چطوری از روی عکس سایت جراحتون انتخاب میکنید به خدا اشتباهه حتما برید مطب چون هم میخایید هزینه کنید هم بعد عمل راهی برای برگشت نیست من اول فکر میکردم بینیم خیلی کوچیک کرده ۱ ماه قبل بینیم شروع کرد به ورم الان بینیم ۲ برابر بینی خودم خیلی پشیمونم انتخاب جراحم اشتباه بوده بدترین کاری که کرده بای بینی خیلی خیلی پهنتر از بینی خودم کرده فاصله چشمم خیلی ناجوره پوستم و پلک چشمم هم کلا نابود شده منم از روی عکسای اینستاش رفتم پیشش که کلا بیشترش فتوشاپه
نونوش شما از قدیمی های سایت نیستی?اولین مطبی که رفتم سامی بود شانس همون روز یه مامان و دختر اومده بودن مریض خودش واسه ترمیم یکی سوراخا افتضاح کوچیک بزرگ.. اون یکی هم تیغه کج و تیغه خیلی باریک ..بقیه نمونه ها هم نوک تیز و فوس دار زیاد مثل بینی ها انگلیسیها ..به من گفت جلو آینه انگشت شصتت بذار زیر بینیت انگشا اشاره روی تیغه و بده بالا اینشکلی میشی که دیدم اینجوری ارتفاع بینی هم که کم نمیشه و تیز درااز دیده میشه منصرف شدم ولی تو سایت عکس دیدم که خیلی ناز شدن بعضی ها بینیشون مثلا خانم ستاره که پارسال عمل کرد قیمتش هم خ بالاست ولی زیبایی شناسیش میگن عالیه
سلام بچه ها جونم بین سجادیان و ابیانه و خاص احمدی میشه بگید نظرتون چیه بینیم گوشتیه طبیعی میخوام ولی میخوام یه خورده هم قوس دار و فانتزی بشه بینیم اصلا غوز نداره فقط پهنه و سوراخاش تقریبا بزرگه
خودت گفتی بخوانید مرا تا استجابت کنم شما را یا رب یا رب یا رب