2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5112693 بازدید | 66720 پست
ﻣﻦ اﻣﺮﻭﺯ ﻣﻂﺐ ﻣﺤﺒﻲ ﺑﻮﺩﻡ ﻳﻪ ﺳﻮاﻝ ﻫﻤﻪ ﻣﻲ ﮔﻦ ﺣﺮﻑ ﻧﻤﻲ ﺯﻧﻪ و اﺧﻼﻕ ﻧﺪاﺭﻩ ﺑﺎﻳﺪ ﺣﺮﻑ اﺯﺵ ﺑﻜﺸﻴﺪ اﺻﻼ اﻳﻨﻂﻮﺭ ﻧﺒﻮﺩ ﻭﻟﻲ ﻣﻦ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ 7 ﺗﺎ ﺩﻛﺘﺮ ﺭﻓﺘﻢ اﺧﻼﻗﺶ اﺯ ﻫﻤﻪ ﺑﻬﺘﺮ ﺑﻮﺩ ﻣﺜﻞ ﺩﻛﺘﺮ ﻣﻴﻼﻧﻲ ﺷﺎﻳﺪ اﺯ اﻭﻧﻢ ﺑﻬﺘﺮ ﺭاﺟﻊ ﺑﻪ ﻛﺎﺭاﺵ ﻫﻢ ﻫﻤﻴﻨﺠﻮﺭﻱ ﺣﺮﻑ ﻣﻲ ﺯﻧﻦ ﻣﻲ ﺗﻮﻧﻴﺪ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺑﺮﻳﺪ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ ﺑﻨﺪﻩ ﺧﺪاااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ﺳﺮﺵ ﮔﻮﺷﺘﻴﻪ ﺑﺎﻻﺵ اﺳﺘﺨﻮﻧﻲ ﻳﻌﻨﻲ ﺳﺮﺵ ﻛﻪ ﮔﻮﺷﺘﻴﻪ ﻭﻟﻲ اﻓﺘﺎﺩﻩ ﻫﻢ ﻫﺴﺖ ﻭﻟﻲ اﺳﺘﺨﻮﻧﺶ ﻫﻢ ﺭﺷﺘﻪ ﻳﻌﻨﻲ اﻳﻦ اﺳﺘﺨﻮﻧﺶ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺯﺩﻩ ﻫﺴﺖ (ﻣﻨﻆﻮﺭﻡ اﺭﺗﻔﺎﻉ ﺑﻴﻨﻲ ﻫﺴﺖ ﻛﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﻲ ﮔﻦ )
ﺁﺭﻩ ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻢ ﺑﺎﻳﺪ 6 ﺩﻓﻌﻪ ﺑﺮﻡ ﭘﺸﺖ ﺩﺭ ﺑﺸﻴﻨﻢ ﭼﻮﻥ ﻣﻦ اﺯ ﻣﻨﺸﻲ ﻫﺎ ﻧﭙﺮﺳﻴﺪﻡ ﻣﻲ ﺷﻪ ﺗﻮ ﺑﺸﻴﻨﻢ ﻳﺎﻧﻪ ﻳﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ اﻭﻧﺠﺎ ﮔﻔﺖ اﺯ ﺧﻮﺩﺵ ﺑﭙﺮﺱ ﻛﻪ ﻣﻲ ﺷﻪ ﻳﺎ ﻧﻪ ﻣﻦ ﺭﻭﻡ ﻧﺸﺪ ﺭاﺳﺘﺶ ... ﺧﺪاﻛﺮﻣﻲ ﻫﻢ ﭘﺮﻳﺮﻭﺯ ﻫﻤﻴﻦ ﺷﺪ ﻫﻴﭽﻜﺲ ﻧﺒﻮﺩ اﻳﻨﻂﻮﺭﻱ ﭘﻴﺶ ﺑﺮﻡ ﺳﺎﻝ 1400 ﻋﻤﻞ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ. ﻭاﻟﻠﻪ ﺑﻪ ﺧﺪا
من هم 70 روزه عمل کردم.تا 20 روز قبل نوک بینیم خیلی ورم داشت.دکتر آمپول زد کمتر شده ورمش. ولی داره هنو.سوراخ هاش خیلی تا به تاست.اعصابم رو خورد کرده.رفتم پهلوی دکتر.گفت ورم هست.خوب میشه.نگران نباش.الانم چسب میزنم .ولی نمیدونم تا کی لازمه
ﺗﺮاﻣﻴﺲ ﺟﻮﻥ ﺑﻪ ﻣﻂﺐ ﺯﻧﮓ ﺑﺰﻥ ﺑﮕﻮ اﻳﻦ ﻣﺸﻜﻞ ﺭﻭ ﺩاﺭﻱ ﺑﺒﻴﻦ ﭼﻲ ﻣﻲ ﮔﻪ ﺑﻌﺪﻡ ﻛﻲ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮﻱ ﻛﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﭘﺎﻧﺴﻤﺎﻥ ﻳﺎ ﻫﺮﭼﻲ ﻛﻪ ﻫﺴﺖ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﺑﺮﺩاﺭﻱ