2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون زهره جان از شرح مطب گردی کاملت دکتر یحیوی بازم رفتی بیا بگو و میشه رفتی مطب دکتر یحیوی ببینی برا دماغ غضروفی خط پره میندازه یا نه ؟و نوک بینی رو گرد میکنه یا تیز ؟ارتفاعو کم میکنه؟من تو عکسای اینستا دیدم که بعضی پره ها نسبت به تیغه بینی یکم زاویه داره یه حالتی مـثل اینکه پره عمود بر تیغه باشه (نمیدونم متوجه منظورم شدی یا نه؟)من دوست دارم پره بینی ، نسبت به تیغه بینی یه شیب ملایم و همسطحی داشته باشی اینم اگه تو مطبش توجه کنی ممنون میشم بهم بگی
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
آقا مانی من الان 2 هفته شد عمل کردم نوک بینیم کوفته است بعد نمیرخ های بینیم باهم فرق داره .یه طرفم هم سوراخش انگار کوچکتره هم پره ش خیلی باد کرده . الان قشنگ نامتقارنه درست میشه این ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
ﺳﻼﻡ ﻣﻲ ﺷﻪ ﻣﻦ ﺭﻭ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻴﺪ ﻣﻦ اﺯ ﻳﻚ ﻣﺪﻝ ﺗﻮ ﺳﺎﻳﺖ ﺭاﺳﺘﻜﺎﺭﻱ ﺑﻪ ﺷﺪﺕ ﺧﻮﺷﻢ اﻭﻣﺪﻩ ﺩﺭﺳﺖ ﻫﻤﻮﻧﻲ ﻫﺴﺖ ﻛﻪ ﻣﻲ ﺧﻮاﻡ ﺣﺘﻲ ﺻﻮﺭﺗﺶ ﻫﻢ ﻋﻴﻦ ﺧﻮﺩﻣﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺑﻪ. ﻭﻟﻲ ﺩﻛﺘﺮﺵ...! ﻣﻴﺸﻪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩﺵ اﮔﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻲ ﺩﻭﻧﻪ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻪ ﭼﻮﻥ ﻣﻦ ﺩﻗﻴﻘﺎ ﻫﻤﻴﻦ ﻣﺪﻟﻲ ﻣﻲ ﺧﻮاﻡ
سلام دختر من بینیش استخونیه،یه قوز کوچیک داره صورتش ظریفه،خیلی هم نمیتونم هزینه کنم، چند تا دکتر بهم معرفی میکنید خودم محسنیان و اصفی و مفرد مد نظرمه،مطب دکتر مفرد کجاست همونی که خ حدود بهبودی یا شادمهره؟؟؟قیمت این سه تا دکتر و نوع کارشون چجوریه؟ممنون میشم راهنمایی کنید من خودم پیش دکتر مفرد عمل کردم چندین سال پیش راضی بودم و ترمیم نرفتم ولی همون م‌قع به گفت باید ترمیم بیای چون بینی من مشکلات زیاد داشت و گفت نمیشه با یه بار کامل از بین بره،زیبای اخرین هدفم بود،چون مشکل تنفسی شدید به‌خاطر انحراف شدید داشتم و قوز بزرگ ،ترک تو تیغه بینی،سوراخ بودن تیغه بینی که بعضیش به خاطر عمل انحراف پزشکی اولم با دکتر پیوندی تو‌میلاد بود،الان تقریبا مشکلات قبلیم هفتاد درصد از بین رفته ونیم رخ بینیم عالیههههه،اما سوراخ بینیمو اصلا گفت وقت نمیشه درست کنه و همینم شد، حالا نظرتون رو راجع به این دکترا بدید و لطفا قیمتاشون هم اگه اطلاع دارید بگید و اینکه بذای بینی استخونی چه دکتری پیشنهاد میکنید،ممنون از راهنمایی همه دوستان
سلام النا خانوم،دکتر مفرد اگه بخواین تو تهران عمل کنین بین3700تا4تومن اگه کرج بخواین 3500یا 3600هست مطب تهرانشون ستارخان بهبودیه واینکه دکتر مفرد برای بینی های استخونی گزینه خوبیه شما خودتون دقیق چند سال پیش عمل کردین؟