2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095534 بازدید | 66697 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

النا من دوستم ساله پیش زمستون با صفایی عمل کرد بینیش گوشتی بود الان کاملا خوب و طبیعی و قشنکه...البته اولش تو ذوق میزد بهش نمیومد همل کرده باشه اما الان که بکسال گذشته خدایی خوبه...خواهر دوستمم پیش صفایی چند سال پیش عمل کرد اونم خیلی راضیه
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
درود به همه در مورد مردانی باید بگم گه ایشون دگتر خوبیه اما تنها مشکلش تعداد مریض زیادشه. چون نسبت به خیلی از دکترا ارزونتر میگیره و سبکشم خوبه اما همین تعداد عملای زیاد باعث میشه تعداد ناراضی هاشم بیشتر باشه. در کل بینی هاش به بینی های شیروانی خیلی نزدیکه یعنی بینی هایی که فانتزی طبیعی محسوب میشن
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
النا: من قارونی رو اصلا نمیشناسم اما صفایی ازش ۲ سال پیش ۳ ۴ نفر بودن که رفته بودن پیشش عمل کرده بودن به نسبت تمیز بود فقط تنها ایرادی که داشت یه کم فرم پره هاشون خوب نبود ساره: حالا شما خودشو ناراحت نکن :) اگر میتونی اینجا عکس بزار یا توی یاهو برام بفرست
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام به همه من دیروز از یکی از دوستام مشاوره گرفتم واسه عمل بینی گفت دکتر محبی خیلی کارش تمیز و خوبه ، درحالی که تو سرچی که کردم ناراضی هم ازش دیدم میگه دکتر ابراهیمی هم کارش خیلی خوبه و فوق العاده است اما تبلیغ تو سایت نداره و همچنین دکتر احمدی تو پاسداران بنظرتون برم مطبش یا دیگه با فقط با دکتر کامیابی اوکی کنم؟؟؟؟ آخه الان دچار ابهام شدم که حساسیت نشون بدم یا بیخیال شم و برم پیش کامیابی؟؟؟؟؟
manip30 آقا مانی اگه میشه به سوالاتم جواب بدین ممنون میشم از تجاربتون استفاده کنیم. *من بینی استخونی با قوز دارم بدون هیچ مشکل تنفسی و انحراف و صورتم خیلی ظریفه و لاغره **مطب دکتر سجادیان و فرهنگ و راستکاری و کامیابی رفتم .فرهنگ و راستکاری رو کلا حذف کردم و از سبک کار کامیابی بیشترخوشم اومد تاسجادیان و فکر میکنم مدل بینی هایی که کامیابی در میاره به صورتم بیاد. ولی تو سایت چند مورد ناراضی ازش دیدم که بینی هاشون کجه ** نهایتا تا 6 میلیون تومن هم میتونم هزینه کنم یعنی محدودیت دارم *** حالا اگه امکانش هست یه راهنمایی بکنید منو، که با همون کامیابی اوکی کنم یا جاهای دیگه هم برم .اگه میشه یه لیست معرفی کنین با تشکر زهره
سلام به همه من دیروز رفتم مطب دکتر محمدباقری توگیشا که یکی از دوستام معرفی کرده بود مطبش تقریبا شلوغ بود شیوه نمونه نشون دادنش جالب بود هر مرضیو که می خواست براش چسب بزنه یا گچشو برداره صدات میکرد بینیشو نگاه کنی عکس قبل عملشم تو تبلتش نشون میداد تقریبا کسی ناراضی نبود سبک کارش کاملا طبیعی بود روی بینی کوچکترین قوصی وجود نداشت کاملا صاف وتقریبا همه همینطوری بودن طول بینی آنچنان کم نکرده بود پهنای بینیو و نوک بینی خوب جمع شده بود و کوچکترین جای بخیه ای وجو نداشت کبودی هم بیشتر یا نداشتن یا خیلی کم بود اما بیشتر بینی ها ارتفاعشون به نسبت پهنا بیشتر بود و ارتفاع رو آچنان کم نکرده بود و بنظر من پشت لب ها یه مقدار بلند شده بود ودر کل با اینکه مریضاش به نسبت قبلشون خیلی بهتر شده بودن(ضمنا عکاسای قبل از عمل خیلی از نزدیک گرفته شده بود و بینی بزرگتر از اون چیزی که بود بنظر میومد) ولی کلا بینی ها خیلی ظریف و کوچک و مدل دار نبود و کاملا طبیعی عمل شده بودن
درود به همه دوستان جهت یادآوری: 1. یادتون باشه عمل بینی یه عمل ریسکی هست و خیلی کم پیدا میشن آدمایی که 100 درصد راضی باشن از بینیشون 2. لطفا به من اعتماد کنید و فقط این جمله رو بپذیرید که همه دکترا کار خراب دارن و فقط شما ممکنه نبینید زهره: دکتر ابراهیمی دکتر خوبیه از بچه های تاپیکم چند نفری باهاش عمل کردن و راضی بودن من جای شما باشم این دکترا رو هم میرم و سریع تصمیم میگرم: 1. میلانی یا یحیوی ( فکر کنم یحیوی الان بیشتر از 6 میگیره قبلش سوال کن) 2. ابراهیمی 3. دینی