2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095435 بازدید | 66696 پست
سلام من 31 خرداد 93 با سجادیان عمل کردم خوب عمل بینی واقعا سلیقیه یکی بینی عروسکی دوست داره یکی فوق طبیعی نمیشه خوب یا بد بودن دکتر تایید کرد فقط میشه اون چیزی که واقعا اتفاق افتاده رو بیان کرد من قبل از عملم خیلی میومدم اینجا شاید ماهها . اینجا با سجادیان آشنا شدم 5 بار مطبش رفتم نشستم با مریضها صحبت کردم در نهایت انتخاب کردم و خدا رو شکر که دقیقا چیزی شد که میخواستم امیدوارم همتون درست انتخاب کنید
سجادیان 31 خرداد غضروفی
بچه ها من فردا وقت مشاوره با دکتری که میخوام باهاش عمل کنم رو دارم...استرس دارم نمیدونم چرا ... حالا چندتا سوال دارم... اول اینکه بهد از اول تا چند روز باید نشسته خوابید و تا کی نباید به پهلو خوابید... دوم کی گچ و باز میکنن و بخیه ها رو میکشن خدا کمک کنه بینیم همونجوری بشه که میخوام من خیلی رو ایم موضوع فکر کردم 10 ساله شک دارم اما الان جراتشو پیدا کردم
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان سلام ، ممنونم از توضیحاتتون ، من هنوز مرددم و نمیدونم پیش کدوم دکتر ، فعلا هم فقط دکتر راستکاری مد نظرم است منتهی میخواستم نظر شما عزیزان را راج دکتر رضا ساریخانی ، حمید فرامرززبرمراجبفرامرززا جوادی پروانه و فرشید محبوبی راد هم بدونم ، کدوم یکی از این دکترها کارشون خوخ
درود بر همه دوستان من متاسفانه وقت نمیکنم همه ی پست ها رو مطالعه کنم هر کس از من سوال داشت اول پستش آیدی من و یا اسمم رو بزنه که من متوجه شم مربوط به من هستش با سپاس پریانکا باربی: برزنجی کاراش طبیعیه من تا حالا ازش کار بد ندیدم اگه بخوام کلی بگم 80% طبیعیه 20% فانتزیه فرم بینیاش یه چیزی تو مایه های کارای 10 سال پیش شیروانیه نه الانش. نه من چون پیگیری نمیکنم صفحات هیچ دکتری رو در جریان اینستاش نیستم بیشتر من از افرادی که جاهای مختلف میبینم می پرسم و یا برام عکس ایمیل میکنن زهره: من متوجه نشدم. سوال بپرسید من حتما جواب میدم. فقط شاید یه کم دیر شه ولی سعی میکنم در حد توانم و اطلاعاتم کمکم کنم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
شرح مطب گردی( دکتر سجاد یان) دیروز تو ترافیک و شلوغی بعدازظهر رفتیم مطب دکتر .اولش خلوت بود ولی کم کم مریضا پیداشون شد .فکر کنم تا قبل از رفتنمون پیش دکتر و مشاوره باهاش ،20 تا نمونه ازش دیدیم. در کل باید بگم بینی استخوانی رو خوب درمیاره اما گوشتیاش به دلم ننشست . ولی چون خودم استخونیم خیالم راحت بود.اینکه میگفتن جای بخیه ها میمونه ، اینطور نبود و سوراخا هم متقارن بودن. دو سه تا بینی گوشتی دیدیم که ورم داشتن و یکیشون نوکش خیلی پایین بود اما استخونیها واقعا بی عیب بودن و طبیعی و شیک و اینکه هیچکدوم از مماغا شبیه به هم نبود و هر کدوم یه مدلی بود وقتی هم که رفتیم برا مشاوره ، دکتر برخوردی بی تفاوت و سرد داشت و خیلی تعریف از کارش نداشت و یه جورایی حرفاش دلسرد کننده بود که حتی معترض شدم ولی این یه ترفنده که بهش میگن استفاده از روش معکوس میخاست با این بی تفاوتیش ، طرف رو مصر کنه به سوالات بیشتر و حساسیت بیشتر به من گفت بینیت کاملا استخونیه و ارتفاعش زیاده که باید کم کنم .وقتی بهش گفتم یه کم نیمه فانتزی باشه و یه قوس ملایم داشته باشه گفت نمیشه چون میخام ارتفاعو کم کنم و بهت قول نمیدم منم سپردم به خودش و گفتم هرطور که بهم میادو خوبه ، همون کاروبکن همچین گفت پوستت فوق العاده نازکه که حتی غضروف نوک بینی ت از زیر پوست معلومه و این معایب و مزایایی داره معایب: بعد از عمل ریزترین ایرادات رو هم نشون میده ازجمله بیرون زدگی غضروف و گوشت اضافه و ..... مزایا: ورم نمی کنی و جای بخیه هات نمیمونه امروزم میرم مطب فر هنگ و راستکا ری
سلام دوستان.من بینیم تقریبا گوشتی و انحراف نسبتا شدیدی داره لطفا راهنمایی کنید ک کدوم دکتر انحراف بینی و بهتر عمل میکنه؟؟ یکی ز گرینه هام دکتر میلانی هستش.کسی اگه تجربه ی عمل با ایشون رو داشته ممنون میشم در میون بذاره مرسی
درود به همه سانازی: حتما پیش یه متخصص گوش و حلق و بینی عمل کن اگر انحراف شدید داری
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
Manip 30 جان من الان 6 روزه عمل کردم با اینکه تامپون رو درووردم و قطره میریزم ولی باز از دهان نفس میکشم. با بینی تنفسم سخته و صدادار . انگار توش متورمه . یا انگار ببخشیدا توش پررره آشغال چسبیده به ته بینیم و بغلاش. طبیعیه فعلا نمیتونم درست نفس بکشم ؟
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall