2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095439 بازدید | 66696 پست
سلام من تازه عضو این سایت شدم میخوام بینیمو عمل کنم کسی دکتر یوسف حسینی اقدم تو کرج مطب داره میشناسه؟ یک نفر رو دیدم که پیش ایشون عمل کرده بود خیلی بینیش قشنگ شده اگه کسی اطلاعی داره لطفا کمک کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رزی چه عجب از این ورا عکس مماختو نذاشتیا. به سلامتی عزیزم مطمئن باش تا اون موقع ورمات میره بینیتم جا میفته و کلی خوشگلتر میشه واست هم خوشحالم که روز به روز راضی تر میشی. ایشالا خوشبخت بشی با نظر رزی موافقم به دکترتون اعتماد کنید و در هر شرایطی بعد از عمل اینو در نظر داشته باشید دکتر بهترین کاری که بشه رو براتون انجام داده زهره منظورت منم؟ اگه کاری داری بگو منم نزدیک دو ماهه عمل کردم با سجادیان عمل کردم نسبت به بینی قبلیم خیلی بهتره فعلا درصد خاصی واسه رضایت نمیگم چون هر روز در حال تغییر و زوده واسه نظر دادن
نازی جان من خودم دوتا نمونه از کارای حسینی اقدمو دیدم.یکیش طبیعی و خوب یکی هم نسبتا سربالا.ولی همین که بینیش سربالا بود، خودش راضی بود ولی دوتا خواهراش پیشش عملیده بودن راضی نبودن.ولی برو مطبش کاراشو ببین .اگه رفتی گزارش کارشو بده که بقیه ام استفاده کنن
دوستان واسه بینیم که انحراف داره و استخونی و کوچیک، این دکترا :کلانترهرمزی ، شهسواری ، قارونی ، بخشایی ، سرمست ، حافظی ، سامی و تا حدودی راستکاری و ابیانه مد نظرمه. میخوام بینیم طبیعی و شیک بشه و از همه مهمتر اینکه هیچوقت نیاز به ترمیم پیدا نکنم و مشکل بعد عمل نداشته باشم. اگه این دکترایی که گفتم مشکل بعد عمل یا هرچیزی دارن لطفا راهنماییم کنید.ببخشید خیلی حرف زدم.
الان 2 روزه عمل کردم . وااااااااای همش عطسه میکنم. انگار حساسیت دارم . دکتر گفت هر 6 ساعت آنتی هیستامین بخور.دهنتو باز کن اونموقع. بچه ها اشکال نداره انقد عطسه میکنم .خییییییییلی
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
دوستان سلام من تصمیم دارم که بینیم را عمل کنم بینی من استخوانی البته تیغه بینیم از داخل یه انحراف کوچولو داره ولی واقعا هنوز واسه دکتر موندم نمیدونم پیش کی برم بهتره خودم چند تا دکتر را مد نظر دارم دکتر راستکاری و دکتر کامیابی و دکتر شهسواری و دکتر حاتمی ..اما واقعا سر در گم و گیج شدم ازتون خواهش میکنم منو راهنمایی کنید و بهم بگید از این دکترایی که گفتم کار کدومشون بهتره ...پیش کی برم واسه عمل؟