2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095439 بازدید | 66696 پست
فاطمه من قبل عملم همش دنبال دکتری بودم که خیلی طبیعی بینیو عمل کنه طوری که مشخص نباشه الان اینجوریه.مشخص نیست عمل کردم اما اصلا توقعاتم براورده نشده و میگم کاش میرفتم پیش ی دکتر که بینیمو خوشگل کنه میخوام بگم بعد عمل کلا همه فکری میاد تو سر ادم به افکارت بها نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندولی خیلی خوبه معلوم نیست عمل شده ک :((( حالا مماخ من کاملا معلومه عمل شده :| حالا زیادم نگذشته 40 روز شده تازه شاید یه کم رو صورتم بشینه بهتر شه.. :D ولی راس میگی دیگه اصلا این فکرا که دیگه فاایده نداره.. :((
سعید :D حالا من اولاش خیلی خوش و خرم بودم :D :D :D هی مامانم یه جوری نگام میکرد که بگم چ غلطی کردم ولی واقعا خیلی خوش حال بووودم :D :D الانم که میگم بابا...خیلی صورتم قشنگ تر شده اصن :D :D نمیدونم دررردم چیه :)))))))))
سلام خوبین من رفتم بخیه هارو کشید که از درد مردم بعد هم زیر اون گچو پاک کرد که دوباره مردم یه لحظه نشونم داد اینقدر تغییر کرده بودم که هنگ کرده بودم بعد دوباره گچ گذاشت گفت هفته بعد میاین چسب دلم میخوات گریه کنم دیگه تحمل درد نداره 2 هفته دیگه دوباره درد
این اثر دارو بیهوشی کی میره من همش خوابم یعنی میام اینجا پست میذارم بقیه وقتها خوابم . میشینم کل خونه انگار داره میچرخه. شما با ماسک بیهوش شدین یا آمپول؟ من با ماسک به خاطر اون نیست؟
سلام دوستان نبودم ببخشید ، فاطمه جان خود دکتر گفت دست نمیزنم گفت تنفست مشکل پیدا میکنه بینیتم رو صورتت جالب نمیشه چون منم طبیعی میخواستم اما انقد دیگه بهش غر زدم گفت تا یه سال دیگه اگه از بینیت خوشت نیومد بیا کلینیک پره هارو جمع کنم