در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام بچه ها سلام رزی جون خوبم ممنون... ورم بالای بینینم که خیلی بهتره... ورم نوک بینی و پره ها کمی بیشتره... ولی کلا خیلی خوبه من تا 7 روز دیگه باید ستا چسب رو شبانه روزی بزنم و 10 روز بعدش هم فقط شبها... بعد هم چسب زدن تمام میشه رزی ورمهای تو خوب شده؟ بینیت فرم اصلیش رو نشون داده ؟
من در طول یکسال تمام این تاپیک رو خوندم. امیدوارم هرکی عمل کرده، بینیش عالی باشه و هرکی دنبال دکتر خوبه سریع به نتیجه برسه. م من خودم تصمیم دارم تو دی بینیم رو عمل کنم و تا اون موقع برم مطب دکترایی که مدنظرمه بینی خودم استخونی و غضروفیه. بینی طبیعی و شیک میخوام با زاویه ۱۱۰. تو مایه های بینی ناتالی پورتمن دکترای مدنظرم واسه مطب گردی غلامرضا احمدی، احمدی خاص، راستکاری، ابیانه، موسوی، کرمی، مفرد، چایچیان،سلطانی،دیگه یادم نیست. اگر اطلاعات و کمکی میتونستید بهم کنید ممنون میشم ازتون.
ندولی جان من یه خانم پیش دکتر خسروی عمل کرده بود دیدیم بینیش نیمه فانتری عمل مرده بود عالی شده بود بیشتر طبیعی میزد. خودش که میگفت فقط یه قوس بهبینیش داده ولی من باور نکردم اخه نوک بینیش دست خورده بود ، تعریف دکتر حیدر نیک پورم زیاد شنیدم نمیدونید کارش چطوره؟؟؟
آسمون جان از دکتر اول من یک نمونه دیدم سوراخای بینی طفلی رو انگار روی بینیش گذاشته بود..یعنی داخل بینی دیده میشه دکتر دوم احتمالا منظورت دکتر خاص احمدی هست.. سایت دارن.. برو نمونه ها رو ببین... به نظر من مدل بینیها خوب بود.. اما سوراخها توی عکس تمیز نبود.. بقیه رو هم نمیشناسم عزیزم
من رفتم تو سایت دکتر خسروی اگه منظورتون خسرو خسروی هست اینجوری که من متوجه شدم ایشون یه جراح عمومی هستن که بینی عمل میکنن در صورتی که برای جراح بینی یا باید جراح گوش و حلق و بینی یا فک و صورت یا فوق تخصص جراحی پلاستیک بود.... متخصص جراحی پلاستیک نداریم..فقط فوق تخصص جراحی پلاستیک..... من که نه شیراز میخوام عمل کنم نه ایشونو میشناسم نه شیرازیم..... اما به نظرم عمل بینی پیش یه جراح عمومی یکم ریسکی هستش....حواستونو جمع کنین دوستای گلم که یه عمر پشیمون نشین
ثمین جونم بستگی داره که چه سبکی بخوای... به نظرم از بقیه نپرس پیش کی عمل کنی ...چون سلیقه ها فرق داره ... آمار چنتا دکتر خوبو بگیر برو نمونه کاراشونو ببین....بعد نزدیک به سلیقه خودت انتخاب کن
سلام نرگس جون...مرسی شما خوبی؟؟ مماخمم خوبه . امروز 37 روزه شده دماغم :D ورک نوکش خیلی بهتر شده .. ولی از روبرو هنوز تیغم خیلی ورم داره :| اصلا نگران نباش نرگس جون...منم دقیقا مثل شما بودم . تو اتاق عمل پرستاره که اومد بهم سرم و اینا بزنه میگفت کی ازت خون گرفتن که هنووز دستت کبوده .. گفتم یه هفته پیش...همینجوری مونده بود :D من کلا هم خیلی زود کبود میشم دیگه همه رو اماده کرده بودم که کل صورتم کبود باشه ولی خدارو شکر اصلا اینجوری نشد . فقط یه کم زیر چشمام و گوشه ی چشمم همین...بعدشم تا روز 5 6 کاملا برطرف شد . دکتر کاراش اصلا کبودیه زیاد نداره .. ولی ورم چرا...شمام ک بینیت استخونیه ورمشم خیلی کم خواهد بود ایشالله .
واسه سرماخوردگی هم به خودت تلقین نکن اصلا ... سرما نمیخووری... یه کم فقط رعایت کن همین .. ویتامین سی طبیعی و میوه های طبیعی خیلی خوبه . نگران نباش :* :*
ناز دختر : کلا بینی طبیعی خیلی کم پیدا میشه که یه کم نوکش سربالا باشه .. ولی وقتی عمل میشه یه کم به هر حال میره بالا تر .. منم بینیم نوکش خیلی جمع شده .. اولا همین حس رو داشتم که نکنه فاصله ی بینی تا لبم انقدر زیاد شده باشه ... ولی واقعا بیشتر نشده .. همونه فقط چون نوک بینی جمع تر شده و یه کم هم به سمت بالا تر رفته این فاصله بیشتر به نظر میاد . یه حالا بازم وقت هست که لب بالات بخواد به حالت طبیعی خودش برگرده...مطمئن باش بهتر میشه . ولی خب به هر حال این فاصله همون جور که گفتم بیشتر از قبل به چشم میاد.