2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقای کاوه دیروزرفتم مشاوره دکترحقیقی من میخام باهاش عمل کنم فقط خیلی دیروقت میده به من گفت مهر ماه.هرسبکی هم که بخایم عمل میکنه .من ازدکترایی که توکرج رفتم کاراینوبیشترخوشم اومد بوروخودت عملیهاشوببین
سلام دوستان راستش من دیروز رفتم مطب دکتر و گچ بینیمو برداشتم اما بینیم خیلی ورم داره و خیلی ناراحتم، میترسم بینیم همینطور بمونه لطفا راهنماییم کنید از دکتر و چند نفر که پرسیدم گفتن ورمش طبیعیه و میخوابه ولی خیلی میترسم
ممنون مریضه خانم,اتفاقا من شنبه(دیروز) اونجا بودم تا ۷ هم نشستم بعد اخرین نفرم رفتم تو واسه من ابان وقت عمل داد,منم کاراشو دوس داشتم
منشیش کلی بازار گرمی کرد که تا سال بعد وقت دکتر پره ولی بهم گفت ابان عمل میکنم واست امیدوارم خوب عمل کنه
وایشالا واسه شماهم همینطور,ممنون از پاسخ گوییتون
سلام من امروز رفتم مشاوره با دکتر سجادیان قبلش هم یک روز رفتم نمونه دیدم امروز هم دیدم اکثرا با چسب بودن اما فرم خوبی داشتن سوراخها کاملا برابر بود چون این نکته خیلی برام مهمه و خوشم اومد دکتر گفت بینیت بزرگ و پرکاره البته خودم هم میدونستم دکتر ابیانه هم اینو گفت دکتر سجادیان گفت چون صورتت ظریفه تا جایی که بشه کوچک میکنم اما خیلی کوچک نمیشه که خودم هم نمی خواستم و گفت نمی دونم چرا خیلی خوشبینم چون پوستت خیلی خوبه و بقیه ترکیب صورتت قشنگه و سعی میکنم یک بینی خوشگل برات در بیارم و منم از مشاوره راضی بودم و اعتماد کردم و تصمیم گرفتم با سجادیان عمل کنم چهارشنبه هم میرم آندوسکوپی دعا کنید منم صاحب یک بینی خوشگل و شیک شم منم براتون دعا میکنم دوست جونا