2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095160 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندولی جان دکترها براساس پوست ضخیم و نازک دسته بندی نشدن نتیجه عمل هایی ک داشتن کارشونو متمایز کردن برای نتیجه نهایی باید ویزیت بشی و نظر دکتر رو بدونی خود من با اینکه دکتر امیری زاد 70%برام اوکی بود سه چهار بار ویزیت رفتم تا تصمیم گرفتم
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
مل مل جان عزیزم واقعا خوشحال شدم نتیجه ای که میخواستی رو گرفتی ، شبای قدر خیلی دعات کردم امیدوارم نتیجه عملت روز به روز بهتر و عالی تر بشه و صد البته خودت راضی تر گلم
بچه ها ممنونم از همگیتون از روبرو فعلا عکس نمیزارم یکم ورمش مونده خوب بشه چشم میزارم براتون ......... الینامو جان من اولین ارمه عمل کردم با مفرد رفتم سایت 8pic اونجا عکس رو اپلود میکنی دومین لینکی که گذاشته رو روش کلیک میکنی کپی میکنی پیای اینجا چسپاندن رو میزنی paste میکنی اینجا
سوگندجون نیلوجون ممنون دکتر خداکرمی دوست من و دوستش پیشش عمل کردن و راضی اند روش عمل بسته ... هزینه حدودا 4الی5م . سبک طبیعی ونیمه فانتزی ...تا اونجاییکه دیدم و شنیدم میزان رضایت مریض هاشون بالاست و مشکل تنفسی هم ندیدم. لطفا خودتم مراجعه کن و تحقیق انجام بده عزیزم
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .