در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
مطب خسروینژاد هم رفتم حس کردم خیلی بینی سر بالا عمل میکنه البته همه مریضاش چسپ یا اسپلینت داشتن واسه همین هیچی تشخیص ندادم منشی هم بهم نوبت نداد تا آخر شهریور وقتاشون پر بود چون باید حضوری نوبت بگیری
دکتر که میرم قطره میدن واسه سینوزیتم یه مدت خوبه بعد دوباره شروع میشه میخوام یبار برم دکتر گوش و حلق و بینی هم عکس بگیرم بخاطر انحرافش هم اینکه ببینم اون وی میگه میگم از ظاهر بینیمم راضی نیستم میخوام کوچکتر بشه ولی نوع بینیمو نمیدونم فکر کنم غضروفیه قوز هم داره نمیدونم خوب در بیاد یانه هنوز تحقیق نکرده و دکتر نرفته کلی استرس دارم
یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
شاید ولی در هر صورت با عمل خوب میشه. دکتر نادریان خیلی خوبه. ولی فک کنم قیمتش بالاست. من خودم پیش مقدم فرد عمل کردم. انحرافم داشتم قوزم داشتم. الان مشکلی ندارم جز اینکه ظاهرشو دوس ندارم
قدر روزامونو بدونیم. حسرت گذشته رو نخوریم. زندگی همین حالاست......💖💖💖💖
پس تو هم مثل من یه دکتر با قاطعیت پیدا نکردی... والا چندسال پیش یکی از اشناهامون که بوشهر بود همون بوشهر عمل کرد ولی حاضر نشد بیاد شیراز..گفت دکتر در حد عالی نداره...الانم بینیش خیلی خوبه
الان سارا گزینه هات کین دیگه؟؟ راستی میگم شاید ماله چسبه که بینی هاشون سر بالا بوده... یعنی کشیدن بالا...والا اینهمه دختر تو شیراز تو بازار میدیدم با چه بینی های خوشکلی ...حالا بازم تو خیابون دیدم ازشون میپرسم